Urlalı Kadınlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Urlalı Kadınlar Doyasıya Eğlendi

Urlalı Kadınlar Doyasıya Eğlendi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Urla’da Urla Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutlandı.

09.03.2014 13:03

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Urla'da Urla Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na şükran çelengi sunumu ile başlayan etkinlikler Mikrop Hikmet'in katıldığı kadınlara özel matine ve fener alayı ile renklendi. Etkinliklere sivil toplum kuruluşları da katılarak destek verdiler.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nun da kadınları yalnız bırakmadığı etkinliklerde Urlalı kadınlar kadının toplumda hak ettiği yere gelmesi konusunda sürdürdükleri mücadeleye yılmadan devam ettireceklerini dile getirdiler. Urla Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermesiyle tanınan İzmirlilerin yakından tanıdığı ve sevdiği sanatçı Mikrop Hikmet ile arkadaşlarının katıldığı matine de ise kadınlar doyasıya eğlendiler. Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu matine sonunda Mikrop Hikmet ve arkadaşlarına yaşattığı güzel gün için teşekkür ederek plaket sundu. Mikrop Hikmet, Urla'yı ve Urlalıları çok sevdiğini, Urla'da var olan bu güzel birlikteliğin devam etmesini diledi.

Matine sonrası Urlalı kadınlar ellerinde meşaleler AKM önünden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdüler. "Dünya değişir kadın özgür olsa", "Kadına şiddete hayır", "Dayan, uyan, diren" gibi sloganlar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe Urlalı esnaflar da alkışlarla destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce Urlalı kadın ışıklı balonları gökyüzüne salarak başta kadınlar olmak üzere tüm insanlık için daha fazla özgürlük dilediler. Müzik eşliğinde dakikalarca dans ederek eğlenen kadınlar etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'na teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalı Kadınlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement