Uşak'ta 'ana Kız Okuldayız" Kampanyası Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta 'ana Kız Okuldayız" Kampanyası Sertifika Töreni

Uşak'ın Ulubey ilçesinde "Ana Kız Okuldayız" kampanyası çerçevesinde okuma yazma öğrenen 20 kadına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

21.04.2011 17:18

Uşak'ın Ulubey ilçesinde "Ana Kız Okuldayız" kampanyası çerçevesinde okuma yazma öğrenen 20 kadına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Ulubey Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen törene, Vali Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak, Ulubey Kaymakamı Selami Işık, Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, Garnizon Komutanı Yarbay İsmail Özcan'ın eşi Sevgi Özcan, Emniyet Müdürü Cafer Şahin'in eşi Saniye Şahin ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Vali Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak, kadınların okuma yazma öğrenmesinin önemine değindi. "Ana Kız Okuldayız" kampanyası çerçevesinde Uşak'ta sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Kevser Çakacak şunları söyledi:

"Sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen ve tüm zamanların en büyük okuma- yazma kampanyası olan 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyası sayesinde ülkemizde ve ilimiz Uşak'ta okuma yazma bilmeyen hiçbir kimsenin kalmaması için çalışmalar yürütülüyor. Okumanın yaşı yoktur. İnsan yaşadığı sürece ekmeğe, suya nasıl ihtiyaç duyuyorsa, hayatını kolaylaştırmak, kaliteli bir hayat yaşamak, insanlığa, topluma, çocuklarına, vatanına, milletine faydalı bir insan olabilmek için kendisini eğitmek zorundadır. "

Törende, daha sonra okuma yazma öğrenen kursiyerlere sertifikaları verildi.

- UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta 'ana Kız Okuldayız' Kampanyası Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement