Vakıflar Haftası Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Vakıflar Haftası Kutlanıyor

Vakıflar Haftası Kutlanıyor

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Enver Özaydın 9-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan 33. Vakıf Haftası nedeniyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

10.05.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Enver Özaydın 9-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan 33. Vakıf Haftası nedeniyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Enver Özaydın'ın Vali Bektaş'ı ziyaretinde Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Doğan, Vakıflar Bankası Manisa Merkez Şube Müdürü Neşat Nadi Mete ile İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Avukatı Adem Gazozcu da yer aldı.

Vakıf haftasının bir hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlanacağını belirten İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Özaydın, "Burada esas maksadımız ecdadın, vakıfların bize bırakmış olduğu mirası en iyi şekilde tanıtmak. Onları değerlendirip, onları hayri yolda tanıtma vazifemiz var.Her yıl geleneksel hale gelen ve Mayısın ikinci haftası kutlanan Vakıflar Haftasının bu sene 33'üncüsünü kutluyoruz. Bu vesileyle biz panellerimizle ve diğer etkinliklerimizle Vakıflarımızı vakfeden ecdadımızı hayır ile yadediyoruz." diye konuştu.

Vakıflar haftasını kutlayan Vali Bektaş da konuşmasında, "Vakıf geleneği bizim milletimizin belki de dünyaya kazandırdığı bir gelenek. Şimdilerde onun adına STK diyorlar. Ama biz bin küsur yıldır zaten o geleneği kuran, geliştiren, kurumsallaştıran, eserlerle donatan, sosyal hayatta fonksiyonlarla bezeyen bir milletin çocuklarıyız. Dolayısıyla vakıf gerçekten çok önemli. Bu çerçevede vakıf anlayışının, fikrinin gündeme getirilmesi, düşünülmesi, tartışılması önemli" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vakıflar Haftası Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement