Vali Balkanlıoğlu'ndan İlçe Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Balkanlıoğlu'ndan İlçe Ziyareti

Vali Balkanlıoğlu\'ndan İlçe Ziyareti

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, göreve yeni başlayan Sapanca, Karapürçek ve Akyazı kaymakamları ile Akyazı Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23.10.2018 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, göreve yeni başlayan Sapanca, Karapürçek ve Akyazı kaymakamları ile Akyazı Cumhuriyet Başsavcısına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile Sapanca ilçesine geçen Vali Balkanlıoğlu, Kaymakam Bilgehan Bayar'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Sapanca'nın doğası ile büyülediğini belirten Balkanlıoğlu, ilçenin tarihi ve turistik açıdan ülkenin gözbebeklerinden olduğunu kaydetti.

Daha sonra Karapürçek ilçesini ziyaret eden Balkanlıoğlu, Kaymakamlık girişinde Kaymakam Hamza Özbilgi, Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Karapürçek ilçesine yeni atanan Kaymakam Vekili Hamza Özbilgi'ye hayırlı olsun dileğinde bulunan Balkanlıoğlu, farklı güzelliğe sahip Karapürçek'in gelişmesi için hep beraber çalışacaklarını ifade etti.

Akyazı'da kaymakamlık görevine atanan Yakup Güney ile Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Gürel'i de ziyaret eden Balkanlıoğlu, kentin verimli topraklar ile yeşillik açısından zengin bir coğrafyada bulunduğunu, Batı Karadenizin en muhteşem doğal güzelliklerini barındıran Akyazı'nın asayiş bakımından da huzurlu bir yer olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Hasan Akcan'ın da eşlik ettiği ziyarette Balkanlıoğlu, kaymakam ve i·lçe cumhuriyet başsavcısına görevlerinde başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Balkanlıoğlu'ndan İlçe Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement