Vali Şahin: "Bu Coğrafya Kolay Bir Coğrafya Değil" - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin: "Bu Coğrafya Kolay Bir Coğrafya Değil"

Vali Şahin: "Bu Coğrafya Kolay Bir Coğrafya Değil"

Güvenlik güçlerinin Türkiye’de ve yurt dışında önemli hizmetler yürüttüğünü belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Bu coğrafya kolay bir coğrafya değil, bu mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.

15.06.2017 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlik güçlerinin Türkiye'de ve yurt dışında önemli hizmetler yürüttüğünü belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Bu coğrafya kolay bir coğrafya değil, bu mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.

Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri, şehit yakınları ve gaziler adına iftar yemeği programı düzenlendi. İftar yemeği öncesinde Jandarma Teşkilatının kendi yaptığı çalışmalarını anlatan stantları gezen Vali İbrahim Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu'ndan gelişen teknolojiler ve Jandarma Teşkilatının ekipmanları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Vali Şahin ve protokol üyeleri tarafından, ilköğretim okulları arasında yapılan jandarma konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

"Jandarma Teşkilatı son dönemde yeni bir yapılanmaya girdi"

Programda bir konuşma yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla buradayız. Başta Türk Silahlı Kuvvetler olmak üzere jandarmanın bu kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sıhhatli bir uzun ömür diliyorum. Jandarma Teşkilatı son dönemde yeni bir yapılanmaya girdi. Bu yapılanmayla beraber modernizasyonu bünyesine kattı. Gerçekten emniyet teşkilatıyla birlikte ülke sathında çok ciddi mücadeleler veriyor. Yine gönül coğrafyamızda silahlı kuvvetlere jandarmamıza, emniyet teşkilatına, özel hizmet sunan teşkilatlara da çok ciddi görevler düşüyor. Gerek ülke sathında, gerek ülkemiz dışında çok önemli hizmetleri sürdürüyorlar. Vatan için, bayrak için, millet için, bu kutsal topraklar için mücadele ediyorlar. Zaman zaman şehit düşüyorlar bu bizleri ciddi anlamda yaralıyor. Ama bir toprağında vatan olmasının yolu şehit kanlarının bu toprağa düşmesinden geçiyor. Bu coğrafya kolay bir coğrafya değil, bu mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz. Hepinize kadir gecesine ulaşmayı, Ramazan Bayramı'na ermeyi ve bayramda hep beraber güzellikleri sağlık ve sıhhat içerisinde geçirmenizi cenabı Allah'tan diliyor. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

İftar yemeğine ayrıca; CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı ve Garnizon Komutanı P. Alb. Sedat Bulut, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan V. Sg. Yb. Tayfun Paşaoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril, EMŞAV karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, şehit aileleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin: 'Bu Coğrafya Kolay Bir Coğrafya Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement