Vali Topaca Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Topaca Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ankara Valisi Ercan Topaca, Beypazarı ilçesinde sorunları görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere muhtarlarla bir araya geldi.

25.10.2018 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valisi Ercan Topaca, Beypazarı ilçesinde sorunları görüşmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere muhtarlarla bir araya geldi.

Mustafa Cankara Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Vali Yardımcıları Bilal Bozdemir ve Ali Sözen, Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, bölge ve il müdürleri hazır bulundu. Toplantının açılışında konuşan Vali Ercan Topaca, "2017 yılında bir toplantı yapmıştık. Orada aldığımız notlar vardı. Yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var. Bugün bu toplantıda Beypazarı'ndaki çalışmaları hızlandırmanın yollarını sizlerle birlikte arayacağız" dedi.

Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir ise, 27 Temmuz 2017 tarihinde yine Vali Topaca başkanlığında muhtarlarla yapılan toplantıda muhtarlardan gelen taleplerle ilgili olarak valilikçe takip edilen, kurum ve kuruluşlar tarafından koordine edilen çalışmalarda gelinen duruma ilişkin bir sunum yaptı.

Vali Topaca, yaptığı değerlendirmenin ardından katılımcıların gerek geçmişte yapılan çalışmalar gerekse yeni sorun ve ihtiyaçlara ilişkin taleplerini dinledi. Katılımcılara teşekkür eden Vali topaca, "Burada verilen sözlerin burada kalmaması lazım. Biz devletiz; yetkili il müdürü, bölge müdürü, kurum yetkilisi arkadaşlar tarafından bütün işler sonuçlanıncaya kadar takip edilecektir. İnşallah burada gündeme gelen taleplerden haklı olan, makul olan, yapılabilecek olan yatırım, iş ve hizmetleri hep birlikte yerine getirelim. Beypazarımızı daha güzel, daha yaşanabilir, hayat kalitesi, refahı ve geliri yüksek bir ilçe haline getirme konusundaki çabalara hepimizin katkısı olsun" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Topaca Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement