Valilik ve Adliyenin Ardından Bu Kez Kaymakamlıkta İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Valilik ve Adliyenin Ardından Bu Kez Kaymakamlıkta İntihar Etmek İstedi

Valilik ve Adliyenin Ardından Bu Kez Kaymakamlıkta İntihar Etmek İstedi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde daha önce Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Adliyesi’nin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, bu kez de İzmit Kaymakamlığı’nda intihar girişiminde bulundu.

22.01.2015 14:58

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde daha önce Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Adliyesi'nin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen şahıs, bu kez de İzmit Kaymakamlığı'nda intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, İzmit Kuruçeşme Yenimahalle'de ikamet eden işsiz ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Umut H. (24) İzmit Kaymakamlığı'nın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabası sonrası çatıdan indirilen Holat, ifadesi alınmak üzere Bekirpaşa Polis Karakolu'na götürüldü. Kaymakamlığın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Umut H. için yetkililerin harekete geçtiği öğrenilirken, kendisine iş bulunacağı ve tedavisinin devam ettirilmesi için kaymakamlık tarafından talimat verildiği öğrenildi.

İşsiz olan Umut H.'nin yaklaşık bir buçuk yıl önce sosyal yardım alamadığı gerekçesiyle Kocaeli Valiliği'nin ve yaklaşık 6 ay önce de Kocaeli Adliyesi'nin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valilik ve Adliyenin Ardından Bu Kez Kaymakamlıkta İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement