Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye Eleştiri - Son Dakika
Spor

Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye Eleştiri

Sporcope - Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Hollandalı Yıldız Pierre van Hooijdonk Hollanda'da Youtube üzerinden yayın yapan FC AFKICKEN kanalında Yordi ve Jean Paul'un sorularını cevaplandırdı.

16.03.2016 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sporcope - Bir dönem forması giyen Hollandalı Yıldız Pierre van Hooijdonk Hollanda'da Youtube üzerinden yayın yapan kanalında Yordi ve Jean Paul'un sorularını cevaplandırdı.

Türkiye ile ilgili açıklamalarda da bulunan Van Hooijdonk vatandaşı Robin van Persie'yi eleştirirken Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti.

Van Persie'ye ağır eleştiriler

İlk olarak son oynanan Fenerbahçe - Kayseri macini değerlendiren Hollandalı futbol adamı "maçta sadece gollu gordum, golu atan (van Persie) için baya pozisyon gerekiyordu" dedi.

Van Persie'nin Fenerbahçe'deki dönemine "Super" diyemiyoruz şeklinde konuşan Hooijdonk "dün baska programda sordular, biliyorsunuz 2014 Dünya Kupası'nda kendisiyle bazı problemler yaşadık. Bu sıkıcı bir durum, çünkü ne soylesem aslinda farketmiyor herkes onu o olaya bağlıyor. Ama yapacak bir sey yok, ben sadece gordugumu anlatıyorum. Şimdiye kadar hiç formda olduğunu görmedim" şeklinde konuştu.

"Eğer harika oynasaydı söylerim"

Programda benim icin, Türk arkadaşlarim daha onemli ve Türk Ligi'ni siz benden daha fazla takip ediyorsunuz diyen Hollandalı efsane "hic kimse bana Van Persie iyi performans gosteriyor diyemiyor. Eger harika oynasaydi siz ve ben de bunu açık açık söylerdik" ifadesini kullandı.

"Bu sezon Beşiktaş'ın şansı büyük"

Bu sezon 'ı takip ediyormusun sorusuna ise Hooijdonk "Evet, öncelikle ben Fenerbahçeliyim ama bu sezon Besiktaş'ın şansının büyük olduğunu düşünüyorum. Ben Besiktaş'a karşı sempati duyuyorum. Ezeli rakiplerinden daha az bütçeyle güzel bir takım kurdular. Hem gençlere hem de tecrübeli ve iyi yabancılara yaptılar. Aldıkları oyuncular hep yükseliş gösterdi" dedi.

Beşiktaş'ın yeni stadı ile ilgili de görüş belirten Hollandalı futbol adamı "Stat çevresi benim için İstanbul'un en güzel yeri. Ben İstanbul'a gittiğimde Avrupa Yakası'nda kalırım. Bittiğinde çok güzel olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Pierre van Hooijdonk ve van Persie, 2002-2003 sezonunda Feyenoord'da birlikte forma giymişti.

Van Hooijdonk\'tan Van Persie\'ye Eleştiri
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Van Hooijdonk'tan Van Persie'ye Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement