Vatandaşlara "Seçmen Kağıtlarını Alın" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlara "Seçmen Kağıtlarını Alın" Çağrısı

Vatandaşlara "Seçmen Kağıtlarını Alın" Çağrısı

İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Apaydın, 1 Kasım’da oy kullanacak vatandaşların seçmen kağıtlarını ilgili muhtarlıklardan almaları gerektiğini, almayanların adreslerine dağıtılmaya başlandığını bildirdi.

10.10.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Apaydın, 1 Kasım'da oy kullanacak vatandaşların seçmen kağıtlarını ilgili muhtarlıklardan almaları gerektiğini, almayanların adreslerine dağıtılmaya başlandığını bildirdi.

Yaklaşan 1 Kasım erken genel seçimler öncesinde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtları muhtarlıklara günler öncesinden ulaştırıldı. Seçmen kağıtlarını hala almayan vatandaşların olduğunu söyleyen İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Apaydın, kendilerinin de seçmen kağıtlarını kapı kapı dağıtmaya başladıklarını ifade etti. Mahallelerinde yaklaşık 5 bin seçmeninin olduğunu ve hafta içerisinde dağıtma işlemini bitirmeyi planladıklarını vurgulayan Apaydın, "Seçmen kağıtlarını almak için muhtarlığa gelenler de oluyor ama bizler de dağıtmaya başladık. Vatandaşların kapılarına kadar götürüyoruz. Bunları da herhangi bir sorun yaşamamak için seçmen bilgi kağıdı dağıtım listesine de kaydediyoruz. Bunun yanında seçim günü sabah erkenden okullara gidip seçmen kağıtlarını almayanların sandıklarına bilgilerini bırakacağız. İsteyen seçmenler de bilgilerine Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nın resmi internet sitesinden seçmen bilgilerine ulaşabiliyorlar" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaşlara 'Seçmen Kağıtlarını Alın' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement