Vatso'dan Vergi Dairesi Müdürü Zıngal'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vatso'dan Vergi Dairesi Müdürü Zıngal'a Nezaket Ziyareti

Vatso\'dan Vergi Dairesi Müdürü Zıngal\'a Nezaket Ziyareti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu üyeleri, görevine kısa süre önce başlayan Van Vergi Dairesi Müdürü Orhan Zıngal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

12.09.2012 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu üyeleri, görevine kısa süre önce başlayan Van Vergi Dairesi Müdürü Orhan Zıngal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberinde VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, Serdar Orhun, Metin Abi, İbrahim Sevimli, Mustafa Karaduman ve Erdoğan Gökhan ile birlikte Van Vergi Dairesi Müdürü Orhan Zıngal'a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dileyen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, tüccar ve sanayicinin yaşadığı bazı sorun ve sıkıntıları aktardı. Nadiroğlu, Van'ın çok ciddi bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Van Defterdarlığı'nın yaşanan depremlerden hemen sonra kurdukları konteynırlarda mükelleflerine hizmet verdiğini de hatırlatan Nadiroğlu, ancak bölgede kış şartlarının çetin geçtiğine dikkat çekerek üyelerinin mağdur olmamaları için hizmetleri daha güzel bir ortamda verilmesi gerektiğini vurguladı.

Van Vergi Dairesi Müdürü Orhan Zıngal ise gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatso'dan Vergi Dairesi Müdürü Zıngal'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement