Visconti'nin Türkiye'deki Yeni Distribütörü Primo - Son Dakika
Güncel

Visconti'nin Türkiye'deki Yeni Distribütörü Primo

Visconti\'nin Türkiye\'deki Yeni Distribütörü Primo

Dünyanın en zarif yazı gereçlerini sunan İtalyan lüks kalem markası Visconti, Türkiye'deki yolculuğuna yeni bir distribütörle devam ediyor.

05.08.2013 12:02

Ürünleriyle yazı kültürüne eşsiz katkıda bulunan lüks kalem markası

1 Nisan 2013 tarihi itibarıyla Primo A.Ş. tarafından temsil edilmeye başlanan Visconti, ülkemizdeki pazarlama çalışmalarını Visconti Türkiye olarak sürdürecek. Visconti Türkiye Genel Müdürlüğüne ise Eleonora Bahar getirildi.

Floransa merkezli lüks kalem markası Visconti, günümüzde Monaco Prens ve Prensesi'nin yanı sıra Avrupa'daki pek çok üst düzey yönetici ve Clint Eastwood, Charlize Theron, Nick Nolte veya Morgan Freeman gibi Hollywood yıldızları tarafından tercih ediliyor. Özellikle önemli yazışmalar ve imza atma törenlerinin vazgeçilmez kalemi haline gelen Visconti, Türkiye'de yeni bir distribütörle yoluna devam ediyor.

Yazı kültürüne eşsiz katkı

Visconti Türkiye Genel Müdürü Eleonora Bahar, dünyaca ünlü bu kalem markasının artık Primo A.Ş. tarafından Visconti Türkiye olarak temsil edileceğini duyurdu. Visconti'nin el işçiliği ve teknolojiyi buluşturan en üst kalitedeki kalemleriyle yazı kültürüne eşsiz katkıda bulunduğunu belirten Eleonora Bahar, markanın özellikle koleksiyonerler tarafından dikkatle takip edildiğini söyledi. Bahar, Visconti ürünlerinin Türkiye'de artık yeni ve kurumsal bir anlayış altında sunulacağını belirtti.

Üç temel seri var

Visconti markasına ait koleksiyonlar; günlük kullanım için tasarlanmış 'Regular Edition', koleksiyonerler için özel üretilmiş olan 'Limited Edition' ve eşsiz kalem kullanmayı seven çok özel kalem koleksiyonerleri için üretilen 'Her Royal Highness' başlıklı üç temel seriden oluşuyor. Visconti, kullanıcılarına kalemlerinin kapak kısmını kişiselleştirebilecekleri, isim baş harflerini, favori renklerine ait değerli bir taşı ya da burçlarını gösteren sembolü ekleme imkanı sunduğu 'My Pen System' uygulamasıyla da farklı bir tarz yaratıyor.

Visconti'nin ürünleri ve yenilikleri, yeni web adresinin yanı sıra Facebook ve Twitter hesaplarından takip edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Visconti'nin Türkiye'deki Yeni Distribütörü Primo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement