Why Turkey? Sorusuna Dünya Devleri Cevap Veriyor - Son Dakika
Güncel

Why Turkey? Sorusuna Dünya Devleri Cevap Veriyor

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI bu yıl Marka Yatırım Holding'in isim sponsorluğunda 11-12 Ekim 2017 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski İstanbul'da "Why Turkey" teması ile hayata geçiyor.

09.10.2017 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konferans'ta Türkiye'de hazır giyim sektörünün gücü, sürdürülebilirlik anlayışı ve bölgede rakipsiz bir iş ortağı olarak yetkinlikleri vurgulanacak.

Türk perakende markasını küresel pazarda temsil eden üç büyük Türk markası da Konferans'ta yerini alıyor.

LC Waikiki Ceo'su Mustafa Küçük, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz Türkiye'nin Markaları & Markaların İhracatı oturumunda konuşma yapacak.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Mavi Jeans Kategori Direktörü Emre Kurtoğlu da sektörel bilgi birikimini ve markalaşma yolculuğunu aktaracak.

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen konferansa Bakanlığın yurtdışı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde yabancı firma temsilcileri davet ediliyor. Boyner, DeFacto, Koton gibi yerli, BestSeller, El Corte Ingles, Hermes Otto, Marks & Spencer, New Look, Spring Near East Manufacturing, Varner ve VF gibi yabancı hazır giyim devlerini ağırlayacak B2B-İkili İş Görüşmeleri Platformu çok sayıda iş anlaşmasına ortam hazırlaması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Why Turkey? Sorusuna Dünya Devleri Cevap Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement