Wuhan Tiyatro Topluluğu Ve Metrocıty - Son Dakika
Kültür Sanat

Wuhan Tiyatro Topluluğu Ve Metrocıty

Wuhan Tiyatro Topluluğu Ve Metrocıty

Metrocıty'ye Gelin Siz De Bu Güzel Gösteride Kendi Rüyanızın Peşine Düşün…

05.01.2011 21:31  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1953 yılında kurulan ve Çin'in en prestijli akrobasi topluluklarından biri olan Wuhan Tiyatro Topluluğu teknik ustalıklarını sanatla birleştirerek muhteşem bir gösteri hazırladı!

Hayal gücünün sınırlarını zorlayarak geleneksel Çin akrobasi numaralarına ekledikleri yeni figürlerle geçmiş ve bugün arasında başarılı bir köprü kuran topluluk, gerek kendi ülkelerinde gerek dünya çapında ayakta alkışlanan birçok gösteriye imza atmıştır.

Grup, tüm izleyicileri koltuklarında soluksuz bırakacak, akıllara durgunluk ve heyecan veren yeni gösterileri "Chasing the Dream"de, modern sahne tekniklerini zarif danslar, göz alıcı ışıklar, büyüleyici müzikler ve rengarenk kostümlerle birleştirerek geleneksel Çin kültürünü modern bir görsel şölene çeviriyor.

Elli yıldan fazla bir geçmişe sahip olan Wuhan Tiyatro Topluluğu Avrupa, Avusturalya, Güney ve Kuzey Amerika, Afrika ve Asya'da yaklaşık 150 ülke ve bölgede yapmış olduğu turnelerde her yaştan seyircilerin büyük beğenisini kazanmıştır. Topluluk, sergiledikleri muhteşem gösteriler ve mükemmel sanatçılarıyla ödüller kazanmıştır.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Metrocity Alışveriş Merkezi ziyaretçileri sömestr tatiline denk gelen bu muhteşem gösteriyi kolaylıkla izleyebilecek. Gün içerisinde 250TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 30 ziyaretçimize çift kişilik bilet Metrocity'den hediye!

WUHAN TİYATRO TOPLULUĞU 28 OCAK – 6 ŞUBAT 2011 tarihleri arasında TİM SHOW CENTER'da 10 gösteri sergileyecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Wuhan Tiyatro Topluluğu Ve Metrocıty - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement