Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Üniversitesi'nde öğrencilere aşure dağıtıldı.

04.10.2017 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Üniversitesi'nde öğrencilere aşure dağıtıldı.

Rektör Prof. Dr. Güler Alkan'ın talimatıyla tüm fakültelerde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarfından aşure dağıtımı yapıldı.

Öğrencilere aşure dağıtan Rektör Alkan, Muharrem ayının 10. günü yapılan aşure etkinliğinin İslam toplumunun en güzel dini adetlerinden biri olduğunu belirtti.

Aşurenin birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu ifade eden Alkan, asırlardır yaşatılan aşure geleneğinin toplumumuzda birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasının diledi.

-Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden itfaiyeye ziyaret

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu, Yürütme ve Genel Kurul üyeleri Yalova İtfaiyesini ziyaret etti.

İtfaiye haftası nedeniyle Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ve Kadın Meclisi üyeleri İtfaiye Müdürü Murat Sevinç başta olmak üzere tüm personelin haftasını kutladı.

Ziyarette Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü gezen Kalyoncu ve Meclisi üyeleri Sevinç'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiye binasındaki araçları inceleyen ve müdahale öncesi neler yapıldığını öğrenen Kadın Meclisi üyeleri itfaiye ekibine başarılar diledi.

-TUFAG'tan Başkan Salman'a ziyaret

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (TUFAG) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Volkan Yılmaz ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Salman, "TUFAG, kentimizin önemli derneklerinden bir tanesi. Kongre sonrasında seçilen yeni yönetim, bu zamana kadar ki en genç yönetim oldu. Gençlerimizin derneklerde aktif rol oynaması, kentimiz açısından da umut ve gurur verici bir durum. Bu sayede çalışmalarınızın daha verimli olacağını ve daha büyük başarıları getireceği inancındayım. Yeni yönetime görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement