Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

25.08.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Demirel, ziyarette AK Parti ilçe teşkilatlarının 1 Kasım'da yapılması planlanan genel seçime çok iyi hazırlanması gerektiğini söyledi.

Çiftlikköy'de vatandaşların AK Parti'ye büyük teveccüh gösterdiğini belirten Demirel, "Vatandaşlarımız Türkiye'nin son 2,5 ayda yaşadıklarını görerek sandığa gidecekler. Türkiye'nin 13 yıllık yükselişi için duyarlı insanlar sandıkta AK Parti'den yana tercihlerini kullanacaklardır. Bizler de Çiftlikköy'de vatandaşlarla daha sık bir araya gelip, ülkenin bu kaos ortamından ancak AK Parti'nin tek başına iktidar olması ile kurtulabileceğini telaffuz etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Silpagar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye olarak Çiftlikköy'de yaptıkları çalışmalardan dolayı vatandaşın takdirini kazandıklarını ifade etti.

Çiftlikköy'de yol yapım çalışması

Çiftlikköy Belediyesi tarafından yol yapım çalışması yapılıyor.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar yaptığı açıklamada yeni ilçe mezarlığı içinde toplam 6 bin 500 metrekarelik yeni yolun açılmasına başlandığını söyledi.

Yapılan çalışma sayesinde vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha kolay yapabileceğini belirten Silpagar, çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

Silpagar, çalışmalar dolayısıyla vatandaşlardan anlayış beklediğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement