Yaşlı adamın başına kolonya döken kişi kendisini böyle savundu: Yanlış anlaşılma var - Son Dakika
Güncel

Yaşlı adamın başına kolonya döken kişi kendisini böyle savundu: Yanlış anlaşılma var

Yaşlı adamı durdurarak yüzüne zorla maske takıp başına kolonya döken şüpheli şahıs Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete getirilen şahıs "Neden yaptın?" sorusuna, "Yanlış anlaşılma var. O benim ağabeyim" şeklinde cevap verdi.

24.03.2020 22:31  Güncelleme: 00:09

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaşın üstüne gelen sokağa çıkma yasağı sonrası yaşlılara yönelik çirkin muamelede bulunulan çok sayıda görüntü ortaya çıkmıştı. Bu görüntülerin biri de İstanbul Bağcılar'dan gelmişti.

İstanbul'da bir grup genç ''Virüsün birini bulduk'' diyerek yaşlı bir adamı durdurup, maske taktıktan sonra kafasına kolonya döktükleri görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. İstanbul Bağcılar'da yaşanan olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma başlatılması sonrasında hakkında gözaltı kararı çıkarılan şüpheli O.K. yakalandı.

"YANLIŞ ANLAMA VAR, O BENİM AĞABEYİM"

Ekipler tarafından gözaltına alınan şüpheli şahıs "Neden yaptın?" sorusuna, "Yanlış anlama var. O benim ağabeyim. Zaten öyle videolarımız var. O bana su döküyor, ben ona su döküyorum. Kesinlikle yanlış anlaşılma var" dedi.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla koronavirüs salgınında risk grubunda olan 65 yaş üzeri ve kronik hastaların sokağa çıkmasının yasaklanmasının ardından, yaşlılara yapılan çirkin muamelelere bir yenisi daha eklenmişti. Bir grup genç, yolda yürüyen yaşlı bir vatandaşın yüzüne zorla maske takıp başına kolonya dökerek dalga geçti. O anları kayda alıp sosyal medyada paylaşan gruba sosyal medyada tepki yağdı.

YAŞLI ADAMA "VİRÜS" DEMİŞTİ

Sosyal medyada hıza yayılan bir görüntü, kullanıcıların tepkisini çekti. Görüntüde yaşlı bir adamı durduran gençler, yüzüne zorla maske takarak başına kolonya döktü. "Virüsün birini bulduk" diyen şahıs, gitmek isteyen yaşlı adamı "Bak lan buraya" diyerek zorla durdurdu. "Virüs vak'asına yakalanmış acil müdahale timi geldi" diyerek yaşlı adama maske takan genç, başına da kolonya döktü. "Kesinlikle kimseye bulaşmıyorsun, doğru hastaneye gidiyorsun" diyen genç, yaşlı adamı gönderdi.

Yaşlı adamın başına kolonya döken kişi kendisini böyle savundu: Yanlış anlaşılma var
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı adamın başına kolonya döken kişi kendisini böyle savundu: Yanlış anlaşılma var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement