Yeni Yılın İlk Gününde Güneş Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Yeni Yılın İlk Gününde Güneş Sevindirdi

Türkiye'nin doğu kesiminde kar yağışı ve soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Muğla'da yaşayanlar yeni yılın ilk gününde güneşli havanın keyfini çıkardı.

02.01.2012 14:05

Türkiye'nin doğu kesiminde kar yağışı ve soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Muğla'da yaşayanlar yeni yılın ilk gününde güneşli havanın keyfini çıkardı.

Yaklaşık bir haftadır aralıklarla devam eden yağışlı havanın etkili olduğu Muğla ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, yeni yılın ilk gününde güzel havanın keyfini çıkartıyor.

Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşların bir kısmı Muğla'nın Akyaka beldesinde sahildeki kafeteryalarda oturdu ve sahilde yürüyüş yaptı. Vatandaşların bir bölümü ise sahilde oltalarıyla balık tuttu.

Akyaka sahilinde yürüyüş yapan Ali Coşkun, Türkiye'nin farklı kentlerinde yeni yılın ilk gününde soğuk havanın etkili olduğunu kaydederek, "Muğla'da yeni yıla sıcak ve güneşli bir havada 'Merhaba' demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muğla'dan Türkiye'nin farklı kentlerinde yaşayan insanlarımıza en sıcak sevgilerimizi gönderiyoruz. Muğla ve ilçeleri 4 mevsimin aynı anda yaşandığı bir coğrafya. Yılın ilk günü ise adeta ilkbahar mevsimi gibi" dedi.

Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının Muğla ve civarında 10 derecenin üzerinde olduğunu, bölgede güneşli havanın çarşamba gününe kadar etkili olacağını, perşembe gününden itibaren ise yeniden yağış beklendiğini bildirdi.

- MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Yılın İlk Gününde Güneş Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement