Yenilenen Kariyer.net'ten 17. İnsana Saygı Ödülleri - Son Dakika
Güncel

Yenilenen Kariyer.net'ten 17. İnsana Saygı Ödülleri

Yenilenen Kariyer.net\'ten 17. İnsana Saygı Ödülleri

Kariyer.net; ana sponsoru olduğu İK Zirvesi'nde, kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ve deneyimlerini iyileştirecek bir dizi yeniliği duyurdu.

10.05.2018 12:38  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital teknolojileri kullanarak daha fazla işveren ve adaya insan kaynakları süreçlerinde yol arkadaşlığı yapma misyonuyla 1999'dan bugüne faaliyet gösteren ve böylelikle Türkiye'nin istihdam piyasasına yön veren Kariyer.net, İK Zirvesi'nde 19. kez ana sponsor olarak yer aldı.

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal'ın açılış konuşmasıyla başlayan zirvede, Kariyer.net'in işverenler için işe alım süreçlerini kolaylaştırmayı, adayların da yaşadığı deneyimi iyileştirmeyi ve şeffaflaştırmayı amaçladığı yenilikler duyuruldu. Volkswagen Arena'da gece düzenlenen ayrı bir törenle de "Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri" sahiplerini buldu. 25 milyon özgeçmiş barındıran ve 83.000'in üzerinde işletmeye hizmet veren Kariyer.net, ayda 20 milyonun üzerinde ziyaret rakamı ile Türkiyenin en yüksek trafiğe sahip online platformlarından biri olma özelliğini taşıyor.

İnsana Saygı Ödülleri, iş başvurularını en hızlı sürede ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalara sunuluyor.

Yılın İstihdama En Çok Katkı Sağlayan şirketi İstanbul'da "Pronet Güvenlik Hizmetleri", Anadolu'da "TUSAŞ Motor Sanayii" oldu. Yılın Başvuru Şampiyonu "Koton İnsan Kaynakları Ekibi" olurken Yılın En Çok İlan Yayınlayan Danışmanlık Firması Ödülü "MANPOWER Seçme ve Yerleştirme Hizmetleri"ne verildi. Yılın Aday Kaşifi ödülünü ise "RÖNESANS HOLDİNG" aldı.

Bu yıl ilk kez bireysel ödüllerin de verildiği törende; Memorial Sağlık Grubu'ndan Simge Kaymakçı Yılın Adaya Saygı Şampiyonu Ödülü'ne layık görülürken, Yılın İlan Şampiyonu HOTİÇ'ten Begüm Ünaler, Yılın İşe Alım Şampiyonu ise Assist A.Ş'den Koray Eren oldu.

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal: "Kariyer.net'i uçtan uca yeniledik"

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal, 23. İnsan Kaynakları Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, sektördeki 19 yıllık tecrübelerinin ışığında, Kariyer.net ve İşin Olsun platformları ile her yıl 400 bine yakın iş ilanı yayınladıklarını, Türkiye'nin her ilinden farklı büyüklükteki yüz bini aşkın işletmeye hizmet verdiklerini, her ay 10 milyonun üzerinde iş başvurusuna aracılık ettiklerini söyledi.

Milyonlarca adayın hayallerindeki işe, şirketlerin ise ihtiyaç duydukları yeteneklere daha hızlı ulaşmaları için Kariyer.net'i uçtan uca yenilediklerini vurgulayan Uysal şu açıklamalarda bulundu:

"19 yıllık tecrübemizi, gelişmiş altyapımızı ve AR-GE kaynaklarımızı bir dizi yeniliği hayata geçirmek üzere seferber ettik. Tamamen Türk mühendislerinin emeğiyle hayata geçirilen bu yeniliklerin arasında; adaylar için yepyeni özgeçmiş formatları, adayın başarı şansını artırmasını sağlayacak yönlendirmeler, işe giriş sürecinin şeffaflaştıracak birçok unsur var. 6 milyonu aşkın adayın indirdiği mobil uygulamamızı daha yol gösterici, daha kişiye özel, daha şeffaf olacak şekilde yeniledik. Adaylarımızı davranışlarına ve iş geçmişlerine bakarak kendilerine en uygun ilanlara yönlendiriyoruz. Yeni hizmetimiz Pratik Aday Servisi (PAS) ile uzun işe alım süreçlerini kısaltıyoruz. 25 milyonluk özgeçmiş havuzumuzdan, ilana başvurmayanlar da dahil olmak üzere en uygun adayları araştırıyor, pozisyonla ilgilenen en uygun 15 adayın olduğu kısa bir liste sunuyoruz. ChatBot'umuz Kariyer Asistan, kullanıcılarımızın tüm sorularına hızlıca yanıt almasını sağlamanın yanı sıra iş ilanı verme işlemini de kolaylaştırıyor. Türkiye'nin insan kaynakları profesyonelleri tarafından en çok kullanılan Aday Takip Sistemi'ni de yeniledik. Kariyer.net 360 ile işverenlerin kullandığı ekranlarımızı daha sade, daha hızlı, daha modern, daha kolay ve daha mobil hale getirdik. Bu sayede firmalar daha az zorunlu alan doldurarak ilanlarını sadece 1 dakikada kolayca yayınlayabiliyor. Adaylara anında ulaşırken dilediği gibi ve kolayca filtreleme yapabiliyor. Yenilenen Kariyer.net'in, aday ve işverenlere sağladığı kolaylıklar ile doğru adayı doğru işle buluşturma ve böylelikle Türkiye'de istihdama katkı sağlama anlamında önemli bir adım olacağına inanıyoruz. İK Zirvesi kapsamında, adaya saygı prensibimizin bir göstergesi olan İnsana Saygı Ödül Töreni'ni de gerçekleştirdik. Adaya saygı gösteren ve kriterleri yerine getirerek ödül almaya hak kazanan tüm işverenleri kutluyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenilenen Kariyer.net'ten 17. İnsana Saygı Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement