"Yerel Seçimler Tarihi Bir Fırsattır" - Son Dakika
Yerel

"Yerel Seçimler Tarihi Bir Fırsattır"

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay, "Yerel seçimler, kent sorunlarının çözüme kavuşturulması için tarihi bir fırsattır." dedi.

17.03.2014 14:14  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay, "Yerel seçimler, kent sorunlarının çözüme kavuşturulması için tarihi bir fırsattır" dedi.

Kalay, teşkilat mensuplarıyla yaptığı toplantıda, yoğun bir seçim maratonu yürüttüklerini belirtti.

Seçim sürecinde, teşkilata büyük görevler düştüğünü vurgulayan Kalay, şöyle konuştu:

"Ülkemizin marka şehirlerinden biri olma potansiyelini taşıyan kentimiz, maalesef temel sorunlarını dahi çözememiştir. Hala musluklardan çamurlu su akmakta, kanalizasyonlar ırmağı, çöpler çevreyi kirletmeye devam etmektedir. Yine trafik ve otopark sorunu insanlarımızı bezdiriyor. İmar sorunları ciddi boyutlarda yaşanmaktadır. 30 Mart yerel seçimleri, kent sorunlarının çözüme kavuşturulması için tarihi bir fırsattır."

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise kentin belediyecilik anlamında çok zaman kaybettiğini dile getirerek, MHP'li belediyenin 2009 seçimlerinde vadettiği 21 projeden hiçbirini yerine getiremediğini ifade etti.

Toplantıya, İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve partililer katıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Yerel Seçimler Tarihi Bir Fırsattır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement