Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Korkuteli Belediye Başkan adayı Çil, seçim çalışmalarını Alaaddin Mahallesi'nde sürdürdü.

26.03.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Korkuteli Belediye Başkan adayı Hüseyin Çil ve beraberindeki partililer, Alaaddin Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla mahallenin imar sorununu görüştü.

Çil, Alaaddin Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alaaddin Mahallesi'nin imar sorununun, bölgenin yeşil dokusu bozulmadan çözülebileceğini belirten Çil, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın benzeri bir çalışmayı Santral Mahallesi'nde yürüttüğünü hatırlattı. Çil, "Çözülmeyecek sorun yoktur" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Alaaddin Mahallesi'nde imar sorunu olan bir yeri olduğunu anlattı. Alaaddin Mahallesi'nin kendine özgü bir güzelliği olduğuna değinen Arı, "Bu dokunun bozulmadan içinde yaşayabileceğimiz evlerin yapıldığı imar verilebilir. Ama bunu Alaaddin'i betonlaştırmadan yapmamız gerekiyor. 5 yıldır Hüseyin Çil ile sadece Korkuteli değil, Antalya'nın tüm köylerine hizmet etmeye çalıştık. Ben Çil'e kefilim. Çalışkanlığını biliyorum. Tüm Alaaddin'in birlik içerisinde CHP'ye oy vermesini istiyorum" diye konuştu.

Eski CHPAntalya Milletvekili Atila Emek ise üzerlerinde 81 ilin sorumluluğu olduğunu vurguladı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement