Yeşil Gyo'da Yeni Genel Müdür Yardımcısı! - Son Dakika
Ekonomi

Yeşil Gyo'da Yeni Genel Müdür Yardımcısı!

Yeşil GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine alanında uzman ve önemli deneyimlere imza atmış Arda Tugay getirilmiştir.

08.03.2012 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kadrosunu sektörün deneyimli isimleri ile güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Mart 2012 itibariyle, Yeşil GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine alanında uzman ve önemli tecrübelere sahip Arda Tugay getirildi.

Turgay, Yeşil GYO'nun tüm finans ve mali işler birimlerinin yöneticiliğini yürütecek. New York Devlet Üniversitesi'nden mezun olan Arda Tugay, finans üzerine master derecesini de Texas Üniversitesi'nde tamamladı. Kariyer hayatına Merill Lynch'in Uluslar arası Wall Street Sermaye Borsası bölümünde başlayarak, Citibank'ın New York'taki Tresury bölümünde Londra, Bahreyn, ve İstanbul ile ilgili görevler alarak Kurumsal Finans bölümüne geçti.

Enka Holding'in bünyesindeki Enka İnşaat'ın Körfez Bölgesi ve Rusya'daki denizaşırı projelerinin Finans Direktörü olarak finans yapılandırmasında görev alan Tugay, takiben Başer Holding'in holdingleşme aşamasında Baş Finans Sorumlusu (CFO) olarak Colgate& Palmolive satın alımında yer aldı.

Denizaşırı operasyonları bulunan Hayat Kimya/Hayat Holding Grubunda ve Assan Aliminyum-Kibar Holding birleşiminde ağır sanayi üretim bölümünde Baş Finans Sorumlusu (CFO) olarak görevlendirildi. Ayrıca Mağdencilik ve Enerji sektöründe faaliyet gösteren Yıldızlar Holding Grubunda CFO olarak Elektrik Dağıtım Özelleştirmelerinde görev aldı.

28 yıllık yüksek kademe Finans ve Yöneticilik tecrübesine sahip Arda Turgay Yeşil GYO'daki yeni görevi ile tüm finans ve mali işler birimlerinin yöneticiliğini üstlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Yeşil Gyo'da Yeni Genel Müdür Yardımcısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement