Eski Milli Futbolcu Yıldıray Baştürk: Terim Beni Kadroya Almayınca Çocuk Gibi Ağladım - Son Dakika
Spor

Eski Milli Futbolcu Yıldıray Baştürk: Terim Beni Kadroya Almayınca Çocuk Gibi Ağladım

Fatih Terim'in 2008 Avrupa Şampiyonası kadrosuna almadığı Yıldıray Baştürk, "Bu karardan sonra çocuk gibi ağladım. Zaten o günden sonra Terim'le hiç görüşmedim." dedi.

09.06.2017 09:05  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk 33 yaşında futbolcu bırakmasıyla ilgili pişmanlığını dile getirdi. Baştürk ayrıca Fatih Terim'e kırgınlığının devam ettiğini söyledi.

Sabah'a konuşan Yıldıray Baştürk'ün açıklamaları şöyle;

"KEŞKE OYNASAYDIM"

"Erken koptum futboldan. Ani gelişen bir karardı ve 33 yaşında noktaladım. Bugün düşündüğüm zaman ise 'Keşke 5 yıl daha oynasaydım' diyorum. Çimlerin kokusunu çok özledim. Sportif direktör olmak istiyorum."

"TERİM'İN KARARINDAN SONRA ÇOCUK GİBİ AĞLADIM"

"2008 Avrupa Şampiyonası kadrosunu hak ettiğimi düşünüyordum. O sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tek Türk futbolcu bendim. Fatih Terim'in bu kararından sonra çocuk gibi ağladım. Zaten o günden bu yana Fatih Terim ile karşılaşmadım ve görüşmedim."

"SAHİPSİZ KALDILAR"

Kerem Demirbay'ın Almanya'yı seçmesini de değerlendiren Yıldıray şöyle devam etti;

" Türkiye'nin Avrupa irtibat bürosunu kapatmasından sonra futbolcularla iletişim koptu. Muhatap bulamadılar, bir bakıma sahipsiz kaldılar. Kerem Demirbay, Almanya'yı seçti ise Mesut Özil gibi bize de desteklemek düşer. Abdullah Avcı döneminde ben ve birkaç Avrupa kökenli futbolcu ile Köln'de yeniden yapılanmaya gidecektik. Fakat federasyon ve teknik ekipler değişince bu proje yattı."

"ŞENOL HOCANIN YERİ FARKLIDIR"

Fatih Terim ile Şenol Güneş'i karşılaştıran Yıldıray, "Her iki hoca ile de Milli Takım'da çalıştım. Benim için Şenol hocanın yeri farklıdır. Kendisini çok geliştirdi. Oyuncular ile konuşması hiç değişmemiş, çok iyi bir eğitmen ve futbol adamıdır. Biz aslında 2002'de dünya şampiyonu olurduk ama şanssızlığımız Brezilya oldu. Yine de o efsane kadroya karşı mükemmel oynamıştık" şeklinde konuştu.

Eski Milli Futbolcu Yıldıray Baştürk: Terim Beni Kadroya Almayınca Çocuk Gibi Ağladım

Son Dakika Spor Eski Milli Futbolcu Yıldıray Baştürk: Terim Beni Kadroya Almayınca Çocuk Gibi Ağladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement