Yıldırım Kent Konseyi'nden Şiir Dolu Gece - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Kent Konseyi'nden Şiir Dolu Gece

Yıldırım Kent Konseyi\'nden Şiir Dolu Gece

Yıldırım Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Grubu tarafından düzenlenen 'Şiir Gecesi' ilçe sakinlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

16.01.2015 13:48  Güncelleme: 13:49

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve AK Parti eski Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu'nun da katılımıyla Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Şiir Gecesi' programının açılış konuşmasını yapan Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, "Konseyimizin Şairler ve Yazarlar Grubu tarafından hayata geçirilen etkinliğimizle, sosyal etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de hemşehrilerimiz ile buluşmalarımıza devam edeceğiz" dedi

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE DE SÜRECEK

Konuşmasında Yıldırım Kent Konseyi'nin çalışmalarına da değinen Başkan Ahmet Tilci, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin körelmesine neden olan madde kullanımına Yıldırım Kent Konseyi olarak savaş açtık. Birçok okulumuzda çocuklarımıza ve ailelerine bilgilendirme toplantıları düzenledik. Bu konuda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Yıldırım'a katkı sağlayacak her çalışmada da işbirliğine açık olduklarını dile getiren Başkan Tilci, "Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali başta olmak herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım Kent Konseyi'nden Şiir Dolu Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement