Yılmaz Erdoğan: Biz Ailece Hollywood'lu Olduk - Son Dakika
Magazin

Yılmaz Erdoğan: Biz Ailece Hollywood'lu Olduk

Avustralya'da AACTA Ödülü'nü kazanan ünlü oyuncu, eşi Belçim Bilgin'in de John Malkovich'in yeni projesinde yer aldığını belirterek "Biz ailece Hollywood'lu olduk" dedi.

02.02.2015 09:51  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Avustralya Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri'nde, 'En iyi yardımcı erkek oyuncu' ödülünü kazanan Yılmaz Erdoğan, 1 hafta kaldığı Avustralya'dan dün öğle saatlerinde döndü. "The Water Diviner" filmindeki Binbaşı Hasan rolüyle ödülü kucaklayan ünlü oyuncu, Atatürk Havalimanı'nda üzerinde 'Australia' yazan sweatshirt'üyle objektife yansıdı. Türkiye'ye Dubai üzerinden aktarma yaparak gelen ve yorgun olduğu gözlenen Erdoğan, uçağının rötar yapması nedeniyle yolculuğunun 25 saat sürdüğünü söyledi.

"HİÇ BEKLEMİYORDUM"

Kazandığı ödül hakkında konuşan Yılmaz Erdoğan, ödülünü bavuluna itinayla yerleştirdiğini belirterek "İlk kez bir filmde İngilizce rol aldım, onda da ödül kazandım. İngilizce konuşarak ödül almış olmam garibime gitti açıkçası. Hiç beklemiyordum. Şaşkınlığım ve mutluluğum için şükrediyorum" dedi.

'En iyi yardımcı erkek oyuncu' kategorisinde dünyaca ünlü oyuncular Robert Pattinson, Patrick Brammall ve TJ Power ile yarışan Erdoğan, "Diğer adaylar ödül almanızı nasıl karşıladı?" sorusuna "Herkes tek tek tebrik etti, gururum okşandı" yanıtını verdi.

"BİZ AİLECE HOLLYWOOD'LU OLDUK"

Oyuncu, ilk kimi aradığı sorulduğunda ise "İlk eşim Belçim'i aradım. İlk tebrik eden de o oldu. Sonra hemen ödülün fotoğrafını yolladım ona" dedi. Eşinin ABD'li aktör John Malkovich'in projesinde rol alması nedeniyle ödül töreninde yanında olamadığını belirten Erdoğan, "Belçim de Malkovich'le çalışıyor. Biz ailece Hollywood'lu olduk" diye konuştu.

"ÖDÜLÜ ALDIM AMA BAVULU ALAMADIM"

Havalimanında 1 saat boyunca bavulunu bekleyen Yılmaz Erdoğan, "Ödülü aldım, bavulu alamadım" diye espri yaptı.

OĞLU KUCAĞINDAN İNMEDİ

Yılmaz Erdoğan, kendisini karşılamaya gelen oğlu Rodin'i aracına bininceye dek kucağından indirmedi.


Yılmaz Erdoğan: Biz Ailece Hollywood\'lu Olduk
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yılmaz Erdoğan: Biz Ailece Hollywood'lu Olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • : Yakışır. Tebrikler : 0 1 Yanıtla

Advertisement