Yılmaz ve Demirtaş Demokrasi Nöbetinde çorba dağıttı - Son Dakika
Güncel

Yılmaz ve Demirtaş Demokrasi Nöbetinde çorba dağıttı

Yılmaz ve Demirtaş Demokrasi Nöbetinde çorba dağıttı

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, günlerdir demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlara çorba ikram etti.

25.07.2016 08:49  Güncelleme: 08:50

Cuma gecesi FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminden sonra meydanlara inerek demokrasi nöbeti tutan AK Partili kadınlar sabahlara kadar vatandaşlarla birlikte beklemeye devam ediyor. İzmit Perşembe Pazarı alanında 15 Temmuz'dan itibaren devam eden 'Demokrasi nöbetinde' AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ile birlikte bütün vatandaşlara çorba dağıttı.

DEMOKRASİ NÖBETİNE DAVET

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Demirtaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Cuma gününden beri meydanlardayız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve kadın kolları üyelerimiz ile birlikte demokrasi nöbeti sürüyor. Tüm İzmitli bayanları demokrasi nöbetine devam etmeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

'ONURLU DURUŞUMUZU SERGİLİYORUZ'

Perşembe Pazar alanında sabaha kadar bekleyen vatandaşların yanında olduklarını belirten Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş,"İzmit darbelere karşı onurlu duruşunu sergilemeye devam ediyor. ilk Günden beri örnek bir tablo ortaya kondu. Milletimizin dik duruşu darbe kalkışmasının üstesinden geldi. Tüm dünya Türk'ün gücünü bir kez daha gördü" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılmaz ve Demirtaş Demokrasi Nöbetinde çorba dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement