Yoldan Çıkan Oyun'un Galası Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Yoldan Çıkan Oyun'un Galası Gerçekleşti

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin Talimhane Tiyatrosu işbirliğiyle prodüksiyonunu üstlendiği; Yoldan Çıkan Oyun tiyatrosunun galası Zorlu PSM Drama Sahnesi'nde yapıldı.

17.12.2015 15:00

Zorlu PSM'nin yeni prodüksiyonu

Mehmet Ergen tarafından Türkçe'ye çevrilen; yönetmenliğini Lerzan Pamir'in üstlendiği oyunun galasına tiyatro, dizi, film dünyasından ve cemiyet hayatından Talimhane Tiyatrosu oyuncuları, Gülse Birsel, Mert Fırat, Uluç Bayraktar, Saba Tümer, Didem Soydan, Dreya Karadaş, Hasibe Eren, Haki Biçici, Olgun Zorlu, Feryal Gülman, Ushan Çakır, Onur Buldu, Aydan Taş ve Duygu Yetiş gibi birçok ünlü isim katıldı.

Ekranın sevilen komedi oyuncularından Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan ve Öner Erkan'ın yanı sıra başarılı yeni nesil tiyatro oyuncularından Defne Koldaş, Gökçen Gökçebağ, Güliz Gençoğlu, Kubilay Çamlıdağ ve Kemal Kayaoğlu'nun rol aldığı eser büyük beğeniyle karşılandı.

Temsil sonrasında gerçekleşen kokteylde yaratıcı kadro ve oyuncular, tüm davetlilerle bir araya geldi. Tiyatro eleştirmenleri ve davetliler arasında bulunan usta oyunculardan tam not aldı.

"Yoldan Çıkan Oyun" izleyiciyi kahkahaya boğuyor...

Oyun içinde oyun mantığıyla kurgulanan Yoldan Çıkan Oyun, 1920'lerde geçen gizemli bir cinayet hikayesi üzerine kurulu. "Malikanede Cinayet" adlı polisiye oyunu sahneye koyan amatör bir tiyatro kumpanyasının, işi tam anlamıyla ellerine yüzlerine bulaştırmasını konu alıyor. Olabilecek bütün aksilikler gerçekleşiyor, oyuncuların başına gelen binbir türlü terslik, izleyenleri kahkahaya boğuyor. Siyah-beyaz filmlerin karanlık dünyasını sahnelemeyi amaçlayan oyuncular, hayatlarının en zor iki perdesini yaşarken, seyircilere unutamayacakları bir gösteri sunuyor.

Tiyatro otoritelerinden, dünyanın en prestijli gazetelerinden ve izleyicilerden birçok olumlu yorum alan oyun, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi'nde sezon sonuna kadar oynayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yoldan Çıkan Oyun'un Galası Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement