Yöresel Geceler Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yöresel Geceler Coşkusu Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Yöresel Geceler'' etkinliklerinde sırayı Sivaslılar Gecesi aldı.

16.05.2011 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin yedi ayrı bölgesindeki şehirlerin buluşma noktası Beylikdüzü oldu. Her hafta farklı bir yörenin gecesinin düzenlendiği Beylikdüzü, farklı kültürlerin buluşma noktası haline geldi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Yöresel Geceler etkinliklerinde sahne Sivaslılar'ın oldu. Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sivaslılar Derneği işbirliği ile düzenlenen Sivaslılar Gecesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sivas yöresine ait türkülerin seslendirildiği gecede, TRT Sanatçısı Kubilay Dökmetaş ve Sivas'ın yerel sanatçısı Fatma Küçük misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Uzun: Hepimiz aynı ülkenin vatandaşlarıyız, hepimiz kardeşiz

Programda ev sahibi olarak konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Ben Sivaslı dostlarımla şu anda burada olmaktan duyduğum memnuniyeti ve mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarıyız, hepimiz kardeşiz. Allah bizi farklı kavimler halinde yaratmış olabilir; ancak hiçbirimizin hiçbirimize üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece, nereli olursak olalım elimizden geldiğince yaşamımız boyunca insanlığa, devletimize ve milletimize iyi, güzel ve faydalı insan olmaktadır" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Eski Milletvekili Mukadder Başeğmez, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Sivas Kültür Eğitim Ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, Beylikdüzü Sivaslılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Halit Tuna, Büyükçekmece ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Beylikdüzü Dayanışma Kültür Eğitim Ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Nurettin Özen, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı program; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından dernek başkanlarına ve sanatçılara, çiçek takdimini ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yöresel Geceler Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement