Yürek yakan cenaze! 1 yaşındaki bebek, yangında ölen ablasıyla aynı tabutta toprağa verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Yürek yakan cenaze! 1 yaşındaki bebek, yangında ölen ablasıyla aynı tabutta toprağa verildi

Sakarya'nın Geyve ilçesinde misafirliğe gittikleri evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden baba ve 3 çocuğun cenazeleri Kocaeli'nin Derince ilçesinde kılınan namazının ardından memleketleri Trabzon'a gönderildi. Cenaze töreninde, hayatını kaybeden 1 yaşındaki Eslem ve ablası ise aynı tabutla son yolculuğuna uğurlandı.

19.09.2021 18:25  Güncelleme: 18:30

Geyve'nin Bağcaz Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, 37 yaşındaki Bayram Bekçi ve ailesinin misafirliğe gittiği arkadaşlarının evinde sobanın parlaması sonucunda yangın çıktı.

BABA VE 3 ÇOCUĞU YANARAK CAN VERDİ

Yangın evin önünde bulunan hafif ticari araca da sıçrarken, yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yangın ekiplerin çalışmaları neticesinde güçlükle kontrol altına alındı. Meydana gelen yangında baba Bayram Bekçi (37) ile çocukları Eslem Asaf (1), Ömer Faruk (11) ve Dilara (14) alev topuna dönen evin içerisinde yanarak hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi'nin eşi Pınar Bekçi (36) ve 4 yaşındaki oğlu Eymen Bekçi ise olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anne Pınar Bekçi'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi derecede yanıklar oluşan 4 yaşındaki Eymen Bekçi ise Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

AYNI TABUTLA SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra yakınlarına teslim edilen cenazeler Kocaeli'nin Derince ilçesine getirildi. Evlerinin önünde alınan helalliğin ardından Muratevler Camii'nde cenaze namazı kılındı. Baba ve 3 çocuğun cenazeleri kılınan namazın ardından memleketleri Trabzon'a gönderildi. Cenaze töreninde 1 yaşındaki Eslem ile Dilara ise aynı tabutla son yolculuklarına uğurlandı.

Yürek yakan cenaze! 1 yaşındaki bebek, yangında ölen ablasıyla aynı tabutta toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yürek yakan cenaze! 1 yaşındaki bebek, yangında ölen ablasıyla aynı tabutta toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OĞUZ İÇEN : Komşum du,rahmetli bayram,rahmetli ömer faruk oğlumun arkadaşı idi,mekânlarınız cennet olsun geriye kalanlara ve bizlere Allah c.c.metanetlik ihsan eylesin,iyi komşuydun güzel kalpli yardım sever insan her zaman dualarımda olacaksın eşin ve eymen önce Allah'a sonra bize emanet,dua ediniz bu güzel insanlara ricam olur 24 2 Yanıtla

Advertisement