Zabıta Çalışanlarından Vali Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zabıta Çalışanlarından Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Zabıta Çalışanlarından Vali Yazıcı\'ya Ziyaret

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, zabıta teşkilatının kuruluşunun 188. yıl dönümü dolayısıyla Vali Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaret etti.

04.09.2014 13:59  Güncelleme: 15:22

Vali Yazıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, zabıtaların haftasını tebrik ederek, şehirlerde zabıtalara önemli görevler düştüğünü söyledi.

Zabıtaların vatandaşın tüm istek ve talepleri doğrultusunda önleyici ve koruyucu görevini yerine getirdiğini belirten Yazıcı, "Belediye olan yerlerde, il ve ilçe merkezlerinde dirlik ve düzeni sağlama noktasında temizliğin kontrolü, aksaklığın önlenmesi, belediyenin bazı faaliyetlerinde zabıtalara önemli görevler düşüyor. Zabıta belediyenin dışa yansıyan görüntüsüdür. Zabıta ekipleri bir noktada önleyici kolluk görevi yapıyor. Bu nedenle arkadaşlarımızın işleri kolay gibi görünse de zordur" diye konuştu.

Belediye Zabıta Müdürü Musa Baran da vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını dile getirerek, "Zabıta, eğitici, öğretici ve yol gösterici olarak halkını bilinçlendiren, ortak sorunlara en iyi çözümü yöre halkının katılımıyla ortaya çıkarmayı amaçlayan bir anlayışla görev yapmaktadır" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Baran, Vali Yazıcı'ya çiçek takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zabıta Çalışanlarından Vali Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement