Zadar Cup'ta İlk Günün Galipleri Khimki ve Bayern Münih - Son Dakika
Spor

Zadar Cup'ta İlk Günün Galipleri Khimki ve Bayern Münih

Zadar Cup\'ta İlk Günün Galipleri Khimki ve Bayern Münih

Turnuvanın ilk gün maçlarında Khimki uzatmada Brose Bamberg'i mağlup ederken, Bayern Münih de ev sahibi Zadar'ı 10 sayı farkla geçti.

22.09.2017 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'da bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Doğuş'un da katıldığı Zadar Basketbol Turnuvası'nın ilk gün maçlarında Khimki, Brose Bamberg'i 77-75 yenerken, ev sahibi Zadar, Bayern Münih'e 78-68 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Zadar şehrindeki Kresimir Cosic Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın ilk maçında A Grubu'ndatakımlarından Brose Bamberg ile 'dan Khimki karşılaştı.

Normal süresi 68-68 tamamlanan karşılaşmayı, uzatmada rakibine üstünlük kuran Khimki 77-75 kazandı. Khimki'den Antony Gill, 18 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Bayern Münih ev sahibini devirdi

B Grubu'nda oynanan günün ikinci maçında ise ev sahibi Zadar ile turnuvadaki diğer Almanya temsilcisi Bayern Münih karşı karşıya geldi. Bayern Münih baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 78-68 galip ayrılırken, maçın en skorer ismi olan Bayern Münih'ten Nihad Djedovic 20 sayı üretti.

Zadar Basketbol Turnuvası'nda yarın A Grubu'nda Fenerbahçe Doğuş-Brose Bamberg ve B Grubu'nda Zadar-CSKA Moskova maçları oynanacak.

Üçüncü gün CSKA Moskova-Bayern Münih ve Khimki-Fenerbahçe Doğuş maçları ile devam edecek turnuvanın dördüncü ve son gününde ise beşincilik, üçüncülük ve final karşılaşmaları yapılacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Zadar Cup'ta İlk Günün Galipleri Khimki ve Bayern Münih - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement