"Zamanın İçinden 2" Fotoğraf Sergisi İl Halk Kütüphanesi'nde Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Zamanın İçinden 2" Fotoğraf Sergisi İl Halk Kütüphanesi'nde Açıldı

TYB Konya Şubesi, 2013 Kültürel Etkinlikler Takvimi kapsamında bu hafta da Yrd. Doç. Dr. Muammer Ulutürk'ün "Zamanın İçinden 2" isimli fotoğraf sergisini İl Halk Kütüphanesi'nde açtı

25.08.2013 15:23

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi, 2013 Kültürel Etkinlikler Takvimi kapsamında bu hafta da Yrd. Doç. Dr. Muammer Ulutürk'ün "Zamanın İçinden 2" isimli fotoğraf sergisini İl Halk Kütüphanesi'nde açtı.

TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Konya'nın en etkin kültür ve sanat kuruluşu olarak sorumluluklarının farkında olduklarını söyledi.

Düzenlenen kültürel etkinliklerle Konya'nın ve Konyalı yazarların, sanatçıların gelişimine katkıda bulunduklarını belirten Köseoğlu, "Konya, kültür ve sanat adamı zenginliği açısından kayda değer bir kenttir. Bugün Konya'nın en önemli insanları bir aradadır. Hepimizin yakından tanıdığı değerli sanatçımız Muammer Ulutürk'ü bu güzel gününde yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Ulutürk'e de Konya ve ülkemiz fotoğraf sanatına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fotoğraf sanatçısı Yrd. Doç. Dr, Muammer Ulutürk ise sergilenen fotoğraflar hakkında kısa bilgi verdi ve serginin açılışında yer alan herkese teşekkür etti.

Sergi açılışına, Konya'daki fotoğraf sanatçıları, yazarlar ve gazetecilerin yanı sıra Anadolu Fotoğraf Derneği Başkanı Hamit Yalçın da katıldı.

Yaklaşık 30 fotoğrafın yer aldığı sergi Çarşamba gününe kadar açık kalacak. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Zamanın İçinden 2' Fotoğraf Sergisi İl Halk Kütüphanesi'nde Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement