Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek

Memur Sen Giresun İl Temsilciliği yaptığı basın açıklaması ile Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

14.02.2018 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sen Giresun İl Temsilciliği yaptığı basın açıklaması ile Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Atatürk Meydanı'nda gerçekleşen basın açıklamasına, bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütleri de katıldı.

Basın açıklamasını okuyan Eğitim Bir Sen Giresun Şube Başkanı Mustafa Öz, terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istediklerini söyledi.

Afrin'e yönelik harekatı desteklediklerini aktaran Öz, şunları ifade etti:

"Biz sulh istiyoruz. Biz adalet istiyoruz. Fakat emperyalizm bölgemizden kovulmadan, emperyal taşeronu kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan bunun sağlanamayacağını da çok iyi biliyoruz. Bu yüzden de çok rahat şunu deklare ediyoruz. Türkiye, terörle mücadele ediyor, emperyalizme karşı da onurlu bir savaş veriyor. Tam da bu yüzden Türkiye'nin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nı bütün benliğimizle destekliyor, cephede vuruşan askerlerimize de 'Allah yardımcınız olsun' diyoruz. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz."

Basın açıklaması, şehitler için edilen duanın ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement