Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Türkiye Kamu-Sen Kula, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

15.02.2018 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen Kula, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen sendika üyeleri, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okuyup askerler için dua etti.

Sendikanın Kula İlçe Temsilcisi Selahattin Başaran, grup adına yaptığı basın açıklamasında, Mehmetçiğin Afrin'de yürüttüğü harekatın, Türk milleti üzerinden İslam'ı boğmayı amaçlayan alçaklara karşı yapıldığını belirtti.

Başaran, "Mehmetçik, Zeytin Dalı Harekatı ile Türk milletinin kaderini yeniden yazıyor. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı'nda yedi düvelle savaştıysak, bugün de YPG/ PKK kılığına girmiş kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya ve Dumlupınar bizim için ne ifade ediyorsa, El-Bab, Afrin, Menbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır. Mehmetçik, cephede bu topraklarda yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda düşmanın kim olduğunu görüyoruz." şeklinde konuştu.

Katılımcılar, konuşmaların ardından dağıldı.

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement