Zeytinler Ünlü İsimleri ile Satılıyor - Son Dakika
Genel

Zeytinler Ünlü İsimleri ile Satılıyor

Zeytinler ünlü isimleri ile satılıyor Gaziantep'te bir zeytin satıcısı, tezgahındaki zeytinleri İbrahim Tatlıses, Emel Sayın, Müslüm Gürses ve Kibariye gibi ünlülerin isimleri ile satıyorGAZİANTEP - Gaziantep'te doğal ürünler satan bir iş yeri tezgahında bulunan 28 çeşit zeytini ünlülerin...

06.11.2017 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinler ünlü isimleri ile satılıyor

Gaziantep'te bir zeytin satıcısı, tezgahındaki zeytinleri İbrahim Tatlıses, Emel Sayın, Müslüm Gürses ve Kibariye gibi ünlülerin isimleri ile satıyor

GAZİANTEP - Gaziantep'te doğal ürünler satan bir iş yeri tezgahında bulunan 28 çeşit zeytini ünlülerin isimleri ile satışa çıkardı. İbrahim Tatlıses, Emel Sayın, Müslüm Gürses ve Kibariye gibi isimlerin verildiği zeytinlerin kilosu 10 ile 30 TL arasında satılıyor.

Gaziantep'in Hürriyet caddesi'nde bulanan bir iş yerinde ünlülerin isimleri ile şatışa sunulan zeytinler, görenleri şaşırtıyor. Bir zeytin satıcısı tezgahında bulunan ve iriliği, tadı ve cinsine göre fiyatları değişen 28 türden zeytinler, küçük Emrah, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Ahmet Kaya, Aşık Veysel, Kazancı Bedih, Mahsun-i Şerif, Dilberay, Sezen Aksu, Ebru Gündeş, Nuri Sesigüzel, Emel Sayın, Kibariye, Karacoğlan, Kahtalı Mıçı, Hüdai Aksu gibi isimlerle satılıyor. Zeytinlerin üzerine koyduğu etiketlerde, ünlülerin isimlerinin yanı sıra fiyatları da yer alıyor. Ünlülerin isimlerine göre belirlenen zeytinlerin fiyatları ise 10 ile 30 TL arasında alıcı buluyor.

En çok Kibariye satılıyor

İş yeri işletmecisi Ömer Kılıç, zeytinlerden en çok Kibariye ismini verdiği türün satıldığını kaydederken ikinci sırada ise Kibariye isimli zeytinin satıldığını ifade etti. En fazla satılan ikinci zeytin türünün ise İbrahim Tatlıses olduğunu belirten Kılıç, " En satılan zeytin Kibariye ismini verdiğimiz zeytin. Ondan sonra ise İmparator İbrahim Tatlıses adlı zeytin çok satılıyor. ve tabi tartışılmayacak bir sanatı olan Emel Sayın'nın adını verdiğimiz zeytinde en çok satılanlar arasında yer alıyor" dedi.

Küçük Emrah'ta üzünlütü emoji

Kılıç'ın Küçük Emrah ismini verdiği zeytinde yer alan etikette ise fiyatın yanı sıra üzüntülü emojisi de yer alıyor. Küçük Emrah isimli zeytinin kilosu 10 TL'den satışa sunuluyor.

Lüks araçların isimleri de var

10 zeytin türüne ise araç severler için lüks araçların isimleri ile satılıyor. Kilosu 15 ile 30 TL arasında değişen araç isimli zeytinlerden ise en pahalısı ise kilosu 30 TL'ye satılan porsche isimli zeytin oldu.

"Yoğun ilgi var"

Kılıç, bu yöntem ile insanları zeytine olan ilgilerini daha arttırdığını belirterek, kendi işlerinin de arttığını ifade etti. Görenlerin çok şaşırdığını da anlatan Kılıç, "Özellikle gençlerden yoğun bir ilgi var. Gençler görünce hemen fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Biz bunu aktarıyorlar. Bu da tabi bizim çok hoşumuza gidiyor" diye konuştu.

Avrupa şampiyonlarının isimleri de yer aldı

Ömer Kılıç, daha önce ise bu zeytinleri Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı oyuncularının isimleri ile sattıklarını kaydetti. Milli takımın şampiyonluk sürecinde, bir çok Gazianteplinin bu takımda forma giyen oyuncuların isimlerini taşıyan zeytinleri satın aldığını kaydetti.

Zeytinler Ünlü İsimleri ile Satılıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Zeytinler Ünlü İsimleri ile Satılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement