Zihinsel Özürlüler Federasyonundan "Dayanışma Gecesi" - Son Dakika
Yerel

Zihinsel Özürlüler Federasyonundan "Dayanışma Gecesi"

Zihinsel Özürlüler Federasyonunun Düzenlediği Dayanışma Gecesinde "Fatmagül'ün Suçu Ne" Dizisinde "Rahmi" Karakterini Canlandıran Oyuncu Bülent Seyran'a Onur Ödülü Verildi.

27.02.2011 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zihinsel Özürlüler Federasyonunun düzenlediği dayanışma gecesinde "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinde "Rahmi" karakterini canlandıran oyuncu Bülent Seyran'a onur ödülü verildi.

Sürmeli Otel'de gerçekleştirilen gecede konuşan Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Başkanı Hamdi Atay, federasyon olarak her sene özürlü olayına gönül verenlerin bir araya geldiği bir dayanışma gecesi yaptıklarını belirtti. Atay, "Bizi her sene özürlülere gönülden hizmet eden ve bizim yanımızda olan birkaç kişiye ödül veriyoruz" dedi.

Gecede özürlüler için yaptıkları çalışmalardan dolayı AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Gönül Akçamete, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler ve "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinde Rahmi karakterini canlandıran Bülent Seyran'a onur ödülleri verildi.

AK Parti Milletvekili Erdem, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, asıl engellerin insanların beyninde olduğunu dile getirerek, "Beynimizdeki engelleri yendiğimizde çok başarılı olabiliriz" diye konuştu.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zihinsel Özürlüler Federasyonundan 'Dayanışma Gecesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement