Ziraat Odasından, Meral Gözcan'a 1500 Lira Ödül - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odasından, Meral Gözcan'a 1500 Lira Ödül

Ziraat Odasından, Meral Gözcan\'a 1500 Lira Ödül

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması'nda Türkiye 5'incisi olan Bigalı kadın çiftçi Meral Gözcan'a, Ziraat Odası tarafından 1500 lira ödül verildi.

26.06.2013 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması'nda Türkiye 5'incisi olan Bigalı kadın çiftçi Meral Gözcan'a, Ziraat Odası tarafından 1500 lira ödül verildi.

Biga Ziraat Odası yönetimi, meclis üyeleri ve personeli ile geleneksel hale getirdikleri kaynaşma yemeğinde Tepe restoranda bir araya geldiler. Yemeğe Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışmasında derece giren Meral Gözcan'da katıldı. Yemekten önce kısa bir konuşma yapan Ziraat Odası başkanı Beytullah Elmacı, "Biga Ziraat Odası bölgenin en büyük odası. 11 bin 500 tane üyesi olan mali durumu en iyi oda ve ilk üç arasından olan odadır" dedi. Biga Ziraat Odası Meclis Başkanı Ömer Özden ise yaptığı konuşma'da "değerli çiftçimiz Meral hanım, heyecanını yenemediği için Türkiye birinciliğini kaybetti. Gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Ceylan, "Meral Gözcan bizi gururlandırdı. Çanakkale'miz merkez dahil 12 ilçe var. 12 ilçe de birinci olduk. Daha sonra bölgeye Balıkesir'e gidildi. 9 il içerisinden de 1nci olduk. Sağ olsun göğsümüzü kabarttı. Daha sonra Balıkesir'de Türkiye finalinde dereceye giremedik kısmet buraya kadarmış dedik. Çanakkale olarak Türkiye birinciliğimiz var. Bundan başka bölge birinciliğimiz de var. Tabi buna hasret olan illerimiz var. Biraz daha fazla çaba harcamışlar, ama biz bunla da mutlu olduk. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Meral Gözcan ise, "Yarışmada Çanakkale'yi temsil etmek benim için ayrı bir gurur. 9 ilin katıldığı yarımada 116 puan alarak, Türkiye finalinde 5. oldum. Ancak heyecanımı yenebilseydim daha iyi dereceler yapabilirdim" diye konuştu. Ziraat Odası başkanı Beytullah Elmacı Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması derece giren Meral Gözcan'a Bin 500 TL hediye çeki verirken Biga Ziraat Odası Meclis Başkanı Ömer Özden Plaket ve Biga İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Ceylan çiçek takdim etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odasından, Meral Gözcan'a 1500 Lira Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement