Ziya Doğan: "Uyanık Olmamız Lazım" - Son Dakika
Spor

Ziya Doğan: "Uyanık Olmamız Lazım"

Ziya Doğan: "Uyanık Olmamız Lazım"

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Altay'a yenilerek bir üst lige yükselme şansı play-off'a kalan Gümüşhanespor'un Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Çok diri bir takım beklemiyorduk ama vites büyüttüler, seyircinin coşkusuyla da haklı bir galibiyet aldılar." dedi.

07.05.2018 18:10

Doğan, Tekke köyündeki kulüp tesislerinde düzenlediği basın  toplantısında, Gümüşhanespor'un sezon başından bu yana şampiyonluğu hedeflediğini  ve ligin büyük bir bölümünü lider olarak tamamladığını söyledi.
Altay maçında 60. dakikaya kadar rakibe çok pozisyon vermediklerini  belirten Doğan, takımın son vuruşlarda sıkıntı yaşadığını ifade etti.
Doğan, oyunun geneline bakıldığında rakibin kendilerinden üstün  olduğunu kaydederek, "Çok diri bir takım beklemiyorduk ama vites büyüttüler,  seyircinin coşkusuyla da haklı bir galibiyet aldılar. Altay futbolcularını tebrik  ederim. Bizden çok daha üstünlerdi." diye konuştu.
Altay maçında ilk golün ardından 4 dakika sonra ikinci golü  yediklerini anımsatarak, şöyle devam etti:
"Uyanık olmamız lazım. Herkes her şeyi kullanıyor. Bu çok acı. Bunun  örneklerini bu kulüp yaşadı. Altay maçında hakeme devre arası girerken 'Hak eden  kazansın' diyorum. 25 tane sivil adam hücum ediyor. Medeniyetin beşiği denen  yerlerde oluyor bu. Türkiye Futbol Federasyonu bu tür şeylere önlem alacak.  Güvenlik var ama müdahale etmiyorlar. Her yere kamera koysunlar ve federasyon  toplayıp izlesin. İşimize bakıyoruz. Altay'ın futbolcularına haksızlık yapmak  istemiyorum. Bizi net yendiler. Buradaki mazerete sığınmak istemiyorum."
"Lütfen 2. Lig'i angarya görmeyin"
Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrıda bulunan Doğan, alt  liglerde bazı sıkıntılar yaşandığı ifade ederek, şunları söyledi:
"Lütfen 2. Lig'i angarya görmeyin. Türkiye'de çok şey değişti.  Futbolda Süper Lig ve 1. Lig'de daha güzel ve doğru işler oluyor ama hala alt  liglerde bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Anadolu'da alıştık koridorlara ama İzmir'in  koridorlarını TFF merak edip devre arasındaki kayıtları alsın ve kendisi açıklama  yapsın. Bunu Gümüşhane'de yapsalar ben Gümüşhane'yi de kınarım. Bunlar beni  üzüyor. Futbolda mutlaka birisi kazanacak. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz ama  bu ligi lütfen angarya görmesinler ve buralara da gereken önemi versinler."
Doğan, Altay maçını unutarak 10 Mayıs Perşembe günü play-off  mücadelesinde deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacakları karşılaşmanın  hazırlıklarına başladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ziya Doğan: 'Uyanık Olmamız Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement