Zonguldak'ta Gezi Parkı Eylemine Destek - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Gezi Parkı Eylemine Destek

Zonguldak\'ta Gezi Parkı Eylemine Destek

Zonguldak'ta, Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık 300 lise öğrencisi, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek için yürüdü.

03.06.2013 15:38  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık 300 lise öğrencisi, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek için yürüdü.

Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla örgütlenen Erdemir Anadolu, Atatürk Anadolu, Anadolu Öğretmen Liseleri, Fen lisesi ve TED Koleji öğrencileri, öğlen okullarından çıkıp Madenci Anıtı'nda toplandı. Üzerlerinde okul kıyafetleri bulunan öğrenciler, ellerindeki Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Gazipaşa Caddesi'ni takiben yürüdü. Öğrencilere caddedeki bazı vatandaşlar alkışlarla sürücüler de kornalarıyla destek verdi. Öğrenciler, 'Atatürk gençliği görev başında', 'Cumhuriyet polise, orduya, siyasetçilere değil gençliğe emanet', 'Her yer Taksim, her yer direniş' yazılı dövizler de taşıdı. Valilik önündeki Şehitler Anıtı'na yürüyen öğrenciler, burada da alkış ve sloganlarla tepkilerini sürdürdü.

Eylemleri sırasında öğrencilerin yanına gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar, "Sizi buraya kim topladı?" diyerek tepki gösterdi. Öğrenciler arasında kardeşinin olduğunu söyleyen Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Mertcan Tomrukçu da Osman Bahar'a tepki gösterdi. Bahar ve Tomrukçu arasındaki tartışmanın ardından öğrenciler protestolarına devam etti. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Gezi Parkı Eylemine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement