
Zonguldak'ta gece saatlerinde Uzunkum Tünelleri'nde feci bir kaza meydana geldi. M.A. (20) isimli sürücünün kullandığı otomobil, Kilimli istikametine seyir halindeyken Uzunkum Tüneli'nin içinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Savrulan araç, tünelin duvarına şiddetli bir şekilde çarptı. Kazada araç sürücüsü M.A. (20) ile araçta yolcu olarak bulunan N.E.D. (16) ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazadan dolayı otomobil adeta hurdaya dönerken, motoru ise metrelerce ileri savruldu. Aracın hız kadranının ise 200'de takılı kaldığı görüldü. Yaralıların Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken maddi hasar meydana gelen araç, çekici ile kaza yerinden çekildi.
Temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.


Son Dakika › 3-sayfa › Tünelde feci kaza! Takılı kalan hız kadranı her şeyi anlatıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.