Aromaterapinin Büyüsü - Son Dakika
Kadın

Aromaterapinin Büyüsü

Aromaterapinin Büyüsü

Aromaterapinin büyüleyici etkisiyle, ruhunuzda sihirli bir dokunuş!

14.10.2011 14:26

Akıllı Yaşam konseptli yenilikçi fikirlerin yaratıcısı Oregon Scientific, yeni teknolojileri en uygun koşullarla tüketicisine ulaştırmayı hedefleyen Neotech'in işbirliği ile artık Türkiye'de. Oregon Scientific'in tasarım ödüllü i.relax Aromaterapi Cihazı, Türkiye'de bir ilk. i.relax ile koku, ses ve ışık terapilerinden aynı anda yararlanarak günlük hayatın stresinden uzaklaşmak ve uyku kalitesini artırmak mümkün.

Akıllı Yaşam konseptiyle yola çıkan Oregon Scientific, ev ve ofisleri güzelleştirmekten daha fazlasını yapıyor. Oregon Scientific, daha sağlıklı bir yaşam için gerekli olan yaşam alanlarını yaratma görevini de üstleniyor. Sağlıklı Yaşam, Saat - Hava Tahmini ve Spor olmak üzere üç kategoride yer alan ürünleri ile Oregon Scientific, Neotech işbirliğinde Türkiye'nin önde gelen perakende noktalarında satışa sunuluyor.

Oregon Scientific'in sağlıklı yaşam bilinci ile yarattığı i.relax Aromaterapi Cihazı, benzersiz özellikleriyle tasarımda şıklığı birleştiriyor. Tamamen doğal aromaterapi yağlarının kullanılmasıyla stresi azaltıyor, rahat bir uykuyu destekliyor ve mutluluk hissini güçlendiriyor. İleri ultrason teknolojisiyle geliştirilen Oregon Scientific i.relax Aromaterapi Cihazı, tüm duyulara hitap eden bir dizi terapi seansını ofisinize ya da evinize kadar getiriyor. Koku terapisinin yanı sıra, dinlendirici sesler ve ışıklar ile i.relax zihni, bedeni ve ruhu aynı anda rahatlatıyor. Infrared uzaktan kumandalı Aromaterapi Cihazı, su seviyesi azaldığında otomatik olarak kapandığı için güvenli bir kullanım sunuyor. Dijital LCD ekranlı saat göstergesi bulunan ve AC/DC adaptör ile çalışan cihaz, renkli ışık programlarıyla keyifli ve rahatlatıcı bir atmosferin yaratılmasını sağlıyor. Aynı zamanda, uyanma saatinden 20 dakika önce sevdiğiniz kokuyu yaymaya başlayan, alarmlı çok şık bir saat olarak da kullanılabiliyor. İçerdiği doğa sesleri ile de güne doğada başlıyormuş hissini yaratıyor.

i.relax Aromaterapi Cihazı ile, işte ya da evde, içsel huzura kavuşmak ve günlük stresten arınarak ruh ile beden dengesini tekrar kazanmak kolaylıkla mümkün oluyor. Doğal ve rahatlatıcı kokuların keyfini sürmek için yapılması gereken tek şey, bir bardağa yakın su konulan i.relax Aromaterapi Cihazı'nın içine seçilen herhangi tür esansiyel yağı damlatmak ve koltuğa yaslanmak. Suyu titreştirerek mikro partiküller halinde mekâna yayılmasını sağlayan pratik ve stil sahibi Aromaterapi Cihazı, kullanıcısını negatif düşüncelerden uzaklaştırarak yaşam kalitesini artırıyor.

i.comfort 3D Isıtmalı Masaj Koltuğu, i.comfort Isı Özellikli Masaj Minderi, i.comfort Saatli Mini Masaj Aleti, i.balance Negatif İyon Serisi ve i.fresh Kompakt NCCO Hava Temizleme Sistemleri gibi pek çok yenilikçi Oregon Scientific Akıllı Yaşam ürünü ile beraber, i.relax Aromaterapi Cihazı 254 TL fiyata elektronik marketlerde ve internet satış noktalarında bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Aromaterapinin Büyüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement