Hollywood Yıldızlarının Yaşam Enerjisi - Son Dakika
Kadın

Hollywood Yıldızlarının Yaşam Enerjisi

Hollywood Yıldızlarının Yaşam Enerjisi

Vücuttaki enerji sisteminin fiziksel, zihinsel ve duygusal kapasitesini artıran Q-Link® ürünleri şimdi Türkiye'de!

05.10.2011 13:48

Yaşam enerjinizi Q-Link ürünleriyle yenileyin. Madonna, Sarah Jessica Parker, David Beckham, Mick Jagger ve Tiger Woods gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih etmesiyle birlikte yeni bir trend haline geldi.

Q-Link® SRT-3 ™ ürünleri vücut fonksiyonlarının en iyi şekilde çalışmasını sağlamak üzere tasarlanmış bir kişisel performans ürünü. Kullanımı sırasında, vücudun enerji sistemini veya "Biyo-alanının" fiziksel, zihinsel ve duygusal kapasitesini en yükseğe taşımaya çalışarak dengelemeye ve güçlendirmeye yardımcı olmaktadır.

Vücut enerjisine katkıları çeyrek yüzyıllık araştırmalarla desteklenen Q-Link® Stanford Üniversitesi, Imperial College Londra, Viyana Üniversitesi gibi saygın eğitim kurumlarında gerçekleştirilen kapsamlı AR-GE çalışmalarının sonucunda ortaya çıkmıştır.

Enerji sürekliliği, ruhsal ve fiziksel performans gelişimi, cilt iyileşmesi, odaklanma ve konsantrasyonda artış, ruhsal denge – soğukkanlılık, elektromanyetik dalgalardan koruma ve stresin azalması gibi etkileri olan Q-Link®'in, zarif tasarımlı ve günlük hayatta çok rahat kullanılabilen geniş bir ürün çeşitliliği bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Hollywood Yıldızlarının Yaşam Enerjisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement