İşte 2012 Estetik Trendleri - Son Dakika
Kadın

İşte 2012 Estetik Trendleri

İşte 2012 Estetik Trendleri

2012'nin estetik trendlerine göre, erkekler Kıvanç kası, kadınlar Venüs gamzesi istiyor.

20.01.2012 16:38  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 yılıyla beraber Estetik trendleri yenilendi. Türkiye'nin tanınmış Estetik – Plastik ve Renkonstruktif Cerrahlarından Op. Dr. Hasan Fındık yapmış olduğu operasyonlar doğrultusunda 2012 trendleriyleilgili ipuçlarını verdi. Estetik operasyonların seçiminde de hastalarının artık doğal bir görüntüye sahip olmak istediklerini belirten Dr. Hasan Fındık yeni yılın en çok tercih edilen operasyonlarını bizim için sıraladı.

Erkekler Kıvanç Kası İstiyor…

Ekranın beğenilen yüzlerinden Kıvanç Tatlıtuğ'da olduğu gibi adonis kası 2012'de erkeklerin en çok istedikleri estetik tipi. Adonis kası aslında tam olarak bir kas değil ; bir görünüm. Bu yapı adonis beli veya apollo beli olarak da adlandırılmaktadır. Hem erkekte hem de kadınlarda olabilen bir görünümdür. Özellikle iç çamaşırlı iken, çıplakken veya düşük bel giysilerde görünebilen bir anatomik yapıdır. Bu yapının insanlar tarafından çekici olarak algılandığı söylenebilir. Bu görünümün belli olabilmesi için yağ dokusunun olabildiğince az olması gerekir ki, oluk ortaya çıkabilsin. Bu yapı bir takım egzersizlerle de ortaya çıkarılabilirken yağ dokusuna yönelik olarak yapılan işlemlerle de sanki adonis oluğu varmış gibi bir şekil oluşturulabilir.

Aşkın Gamzesi Venüs…

Venüs gamzesi ise yine hem erkekte hem de kadınlarda görülen hemen poponun üst kısımlarındaki iki gamzedir. Adonis görünümü gibi venüs gamzesinin de çekici olarak algılandığı söylenebilir.

Venüs gamzesine en fazla genç yaştaki insanlar ilgi gösteriyor. Hem erkeklerin hem de genç kızların ilgisini çeken uygulamalar bunlar. Venüs gamzesi uygulamalarının ise neredeyse tamamı genç kızlar tarafından tercih edilmektedir.

Latin Poposunun Tarifi Değişiyor…

İdeal popo yapısıLatin poposu diye düşünülür ama ideal popo şekli, Latin poposu yani daha yuvarlak hatlı bir popoyla birlikte Afrika kökenlilerin sahip olduğu daha kaslı arkaya doğru daha çıkıntılı popo şeklinin karışımıdır. Yani ikisinin birleşimi aslında güzel popo olarak değerlendirilmelidir.

Bunu tanımlamak istersek nasıl tanımlarız?

Bel kavisinin belli olduğu

Poponun arkaya doğru çıkık olduğu

Yanlara taşmayan

Yuvarlak hatlı

Dar

Üst ve alt mesafesi kısa

Bacaktan ve belden net sınırlarla ayrılabilen

Tabii bu popo şeklinin de aşırı kaslı görünmemesi gerekir. Ve cildinin de pürüzsüz ve selülitsiz olması gerekir. Bu güzel bir görüntüyü vurgulayacaktır.

Op.Dr.Hasan Fındık

Estetik – Plastik ve Renkonstruktif Cerrahı

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın İşte 2012 Estetik Trendleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement