Aylin Aslım'dan Gaziantep'te "Stand By Me" ve Fever" Düeti - Son Dakika
Kültür Sanat

Aylin Aslım'dan Gaziantep'te "Stand By Me" ve Fever" Düeti

Aylin Aslım\'dan Gaziantep\'te "Stand By Me" ve Fever" Düeti

Blues'un ustaları Blues Festival 24'ün Gaziantep durağında Türk rock müziğinin sevilen ismi Aylin Aslım'ın sahnesine konuk oldu.

16.11.2013 10:08  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Blues Festival 24 sanatçıları ve Aylin Aslım'dan Gaziantep'te "Stand By Me" ve Fever" düeti

Blues coşkusunu 24. kez tüm Türkiye ile birlikte paylaşmak için yola çıkan Blues Festival 24'ün dokuzuncu durağı Gaziantep oldu. Gaziantep'te muhteşem bir konser veren festival ekibi, konserin ertesi akşamı eğlenmek ve yorgunluk atmak için Aylin Aslım'ın Hayal Kahvesi'ndeki sahnesine konuk oldu. Blues'un ustalarından Jimmy Burns ve Türk rock müziğinin başarılı ismi Aylin Aslım'ın "Stand By Me" ve "Fever" düetleri geceye damgasını vurdu.

15 gündür Anadolu yollarında olan ve Denizli, Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Hatay, KKTC derken sekiz farklı ilde birbirinden güzel konserler veren Blues ekibi, Gaziantep ile bir konseri daha geride bıraktı. Festivalin dokuzuncu durağı olan Gaziantep'i de başarıyla tamamlayan ekip, yorgunluk atmak için Aylin Aslım'ın Gaziantep Hayal Kahvesi'ndeki konserine gitti. Türk rock müziğinin en önemli kadın yorumcu ve şarkı yazarlarından Aylin Aslım'ı ve grubunu dinleyerek eğlenen Blues sanatçıları harika zaman geçirirken, konser izleyicilerine de sürprizli bir gece yaşattı.

Aylin Aslım ve Jimmy Burns düeti alkışları topladı

Aylin Aslım, ünlü Blues sanatçılarını sahnesine davet etti. Jimmy Burns'ün Aylin Aslım ile birlikte söyledikleri "Stand By Me" ve "Fever" parçaları, izleyicileri adeta büyüledi. İki sanatçının, Amerikalı soul sanatçısı Ben E. King'in parçası olan ve bugüne kadar 400'ün üzerinde farklı versiyonda kaydedilmiş olan ünlü ve sevilen parça "Stand By Me" yorumları büyük alkış aldı. Jimmy Burns ve Aylin Aslım, ilk kez 1956 yılında Little Willie John tarafından kaydedildikten sonra Peggy Lee, Elvis Presley, Ella Fitzgerald ve Ray Charles gibi müzik efsaneleri tarafından yorumlanarak, günümüze kadar gelen ve hâlâ çok sevilen "Fever" şarkısının düeti ile geceye damgasını vurdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Aylin Aslım'dan Gaziantep'te 'Stand By Me' ve Fever' Düeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement