Holifest, Her Sene Olduğu Gibi 2018'de de Sizlerle! 12 Mayıs'ta Eğlenceye Doyacaksınız - Son Dakika
Kültür Sanat

Holifest, Her Sene Olduğu Gibi 2018'de de Sizlerle! 12 Mayıs'ta Eğlenceye Doyacaksınız

Holifest, Her Sene Olduğu Gibi 2018\'de de Sizlerle! 12 Mayıs\'ta Eğlenceye Doyacaksınız

Hint Kültürünün en büyük geleneksel bayramı olan ve dünyanın 50'den fazla ülkesinde her yıl coşkuyla kutlanan Holifest, her sene olduğu gibi 2018'de de sizlerle! Son yılların en ses getiren "konsept festivali" Holifest, İzmir, Çanakkale ve Ankara'nın ardından 12 Mayıs'ta İstanbul'u rengarenk boyamaya geliyor.

10.05.2018 09:47

Holifest, Türkiye'deki üçüncü yılında baharın gelişini kutlamasının yanı sıra, etkinliğin Hint kültüründeki önemli bir misyonu olan "iyiliğin, kötülüğe karşı mücadelesi" fikrini de taçlandırmak istemektedir ve bu amaçla, festivalde Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile beraber bir farkındalık projesi gerçekleştirmektedir.

CAN BONOMO DA SAHNEYE ÇIKACAK

Her şehirde farklı sanatçıların performanslarına yer veren Holi Festivali'nde bu sene Willy William, Can Bonomo, Gazapizm, Velet, Yener Çevik, Sahte Rakı, İlkay Şencan ve birçok dj sahne alırken, Agni Dans Kumpanyası muhteşem dans gösterileriyle yer alacak. Gün boyunca devam eden müziğe ve eğlenceye, daha birçok sahne şovları ve Mc performansları da eşlik edecek.

GÜN BOYU AKTİVİTELER SİZİ BEKLİYOR

Holifest misafirleri, şehrin karmaşasından uzaklaşarak, baharın gelişini müjdeleyen müthiş bir Holi festivalinin coşkusunu yaşayacaklar. Etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, yoga atölyeleri, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklerle Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar. Aynı zamanda Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yapılan iş birliğiyle, etkinlik alanında Omurilik Felçlileri ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla gün boyu farklı aktiviteler gerçekleştirilecektir.

BOYALARA BOYANACAKSINIZ

Sıradan bir gününüzü rengarenk bir bahar festivaline çevirecek bu organizasyon kapılarını günün erken saatlerinde misafirlerine açıyor ve gecenin geç saatlerine kadar dj programı, dans gösterileri, her saat başı boyalara bulanacağınız bir eğlenceyle size unutulmaz bir hafta sonu yaşatmayı vaat ediyor.

Son Dakika Kültür Sanat Holifest, Her Sene Olduğu Gibi 2018'de de Sizlerle! 12 Mayıs'ta Eğlenceye Doyacaksınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement