İstanbullular Siirt Standı Önünde Halay Çekip Eğlendiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbullular Siirt Standı Önünde Halay Çekip Eğlendiler

İstanbullular Siirt Standı Önünde Halay Çekip Eğlendiler
25.08.2013 17:11  Güncelleme: 17:05

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın ufuk açtığı tanıtım etkinliklerine bir ilk yaşandı. Eminönü Meydanında açılan Siirt Günleri standına İstanbullular akın etti.

29 Ağustos – 1 Eylül 2013 tarihinde başlayacak olan Siirt Günleri heyecanı İstanbul'u sardı. Meydan tanıtım çalışmaları bugün Eminönü'nde yapılan etkinlikle devam etti. Siirt Standı vatandaşların ilgisinden yıkıldı. Caddelere taşan kalabalık bir süre araç trafiğini aksattı. Halk Siirt Aşkına gün boyu halay çekerek gönlünce eğlendi.

Renkli anların yaşandığı meydan tanıtımında Siirt Valisi Ahmet Aydın sık sık basın danışmanından bilgi alarak, aktif olarak etkinliklerde rol aldı.Tillo Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu'nun yanı sıra birçok ünlü simanın da ziyaret ettiği Siirt Standında; Siirt Fıstığı dağıtılarak, tescilli ürünlerin tanıtımı da yapıldı.

Öte yandan Siirt Günlerinin tanıtımı amacıyla Türkiye'nin en büyük maç yayınlarında sanal reklam uygulaması yapıldı. Fenerbahçe- Eskişehirspor maçıyla başlayan reklam çalışması, Pazar günü Bursaspor- Galatasaray, Pazartesi günü ise Trabzonspor- Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçıyla devam edecek.

Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan vatandaşlar ise Vali Ahmet Aydın'a ve büyük emek harcayan yakın çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, minnetlerini dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat İstanbullular Siirt Standı Önünde Halay Çekip Eğlendiler - Son Dakika


Advertisement