Sancar Maruflu'ya Vefa - Son Dakika
Kültür Sanat

Sancar Maruflu'ya Vefa

İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu için bir araya gelen bir grup, "Sancar Maruflu'ya ahde vefa" buluşması düzenledi.

26.11.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu için bir araya gelen bir grup, "Sancar Maruflu'ya ahde vefa" buluşması düzenledi.

Bornova Küçükpark'ta bir kafede, "Mikrop Hikmet" adıyla sahne alan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş'un organizasyonunda düzenlenen etkinliğe, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya ile siyasetçiler, sanatçı ve yazarlar katıldı.

Hikmet Durmuş, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Mikrop Hikmet'le Biz Bize Yeteriz Grubu" olarak sosyal sorumluluk projeleri organize ettiklerini hatırlattı.

Sancar Maruflu'nun da İzmir'in tanıtımına katkı sağlamış, simge isimlerden biri olduğuna işaret eden Durmuş, şunları söyledi:

"Kişilerin değerini sağlıklarında bilmek gerek. Bugün de böylesi güzel bir toplulukla Sancar Maruflu'yla bir araya gelmek istedik. Her İzmirlinin onun kıymetini bilmesi gerekir. İzmir'le adeta özdeşleşen Maruflu, yaşadığımız kentin değerini bize öğretendir."

Sancar Maruflu da adına düzenlenen etkinliğin kendisini çok duygulandırdığını dile getirdi.

Birlikteliğin önemine işaret eden Maruflu, "Hepimiz güçlü bir zincirin halkalarıyız. Birlik içinde hareket ederek çok daha güzel işler başaracağız. Bu halkalar kopmamalı, bu zincir daha da büyümeli. Daha da sağlam olmalı." diye konuştu.

Maruflu'ya günün anısına plaket ve çiçek verildi.

Konuşmaların ardından "Mikrop Hikmet" düzenlenen eğlencede sahne aldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement