Türk Yönetmen, Oscar'ı Alabilecek mi? - Son Dakika
Kültür Sanat

Türk Yönetmen, Oscar'ı Alabilecek mi?

Türk Yönetmen, Oscar\'ı Alabilecek mi?

Mustang adlı filmiyle Oscar için yarışacak olan Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven, Fransa adına kırmızı halıda yürüyecek.

28.02.2016 15:38  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılın en çok beklenen sinema ödül töreni Oscar, bu gece yapılıyor. Birbirinden başarılı yapımların yarışacağı tören, her sene olduğu gibi bu sene de yıldız geçidine sahne olacak.

Türk televizyonlarında ise Digiturk Moviemax Oscars HD'de Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan'ın sunumu ile yayınlanacak olan yılın en büyük etkinliği, Demet Evgar, Mert Fırat, Hazal Kaya ve Serkan Keskin'in katılımı ve sinema yazarları Melis Behlil ve Mehmet Açar'ın yorumlarıyla ekranlara gelecek; moda tasarımcısı Tuvana Büyükçınar ve stil danışmanı Ceylan Atınç da kırmızı halı seramonisinde yıldızların giydiği kıyafetleri yorumlayacak.

AYLARDIR BEKLENEN ÖDÜL TÖRENİ 03.30'DA

Sinemaseverler tarafından aylardır beklenen ödül töreni, Türkiye saati ile 03.30'da başlayacak. Kırmızı halı seramonisinin ise 02.00'da başlaması bekleniyor.


TÜRK YÖNETMENİN FİLMİ DE OSCAR İÇİN YARIŞACAK

Bu gece düzenlenecek olan 88. Oscar Ödül Töreni'nin Türkiye yayınının sunuculuğunu yapacak olan Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan, öncelikle Türk yönetmen Gamze Ergüven'in yönetmenliğini yaptığı 'Mustang' adlı filmle gurur duyduklarını dile getirdi.

Yönetmen ve oyuncuların Türk olmasına rağmen Fransa adına yarışacak olan film hakkında, yapımcısı Türk olmasa da bunun Türkiye için büyük bir gurur olduğunu söyleyen Ceyda Düvenci, bu yapımın önümüzdeki yıllarda yapılacak olan Oscar törenlerinde ülkemizin önünü açtığını ifade etti. (Kaynak: Magazincafe)

Son Dakika Kültür Sanat Türk Yönetmen, Oscar'ı Alabilecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • k'marasli: saygi duysan ne olur duymasan ne olur.gücün yetiyorsa içeri aittir hadi.bende senin hirsizligina saygi duymuyorum tayyip 4 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SİVİL DARBE YAPMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU GÜNÜN BİRİNDE HEPİNİZE ALAYINIZA BİLDİRECEKLERDİR BUNDAN EN UFAK BİR ŞÜPHENİZ OLMASIN KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER İŞTE O ZAMAN ÖĞRENECEKSİNİZ SONUNUZUN NE KADAR ACIKLI OLDUĞUNU HAKTAN YANA OLAN ADALET TERAZİSİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLARLA NALINCI KESERİ GİBİ ADALET MEKANİZMASINI KENDİ TARAFINA YONTARAK GERÇEK TARTIDA HİLE HURDA YAPARAK HAKSIZ YERE İNSANLARA ZULÜM ETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU ALAYINIZA BİLDİRECEKLER HAK BAKİDİR ŞEYTANIN AVUKATLARI SİZİ. 3 3 Yanıtla
  • vatan: Almasin haketmiyor cunki 4 1 Yanıtla

Advertisement