Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti - Son Dakika
Kültür Sanat

Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti

Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Nuri Sesigüzel'in vefatıyla ilgili taziye mesajı paylaştı. Sesigüzel, 86 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle İstanbul'da hayatını kaybetti. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Sesigüzel, aynı zamanda birçok filmde de rol aldı.

20.05.2023 16:28  Güncelleme: 16:35

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Usta ses sanatçısı ve sinema oyuncusu değerli Nuri Sesigüzel'in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Nuri Sesigüzel'e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum" mesajını paylaştı.

Sanatçı Nuri Sesigüzel, bugün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

"Usta ses sanatçısı ve sinema oyuncusu değerli Nuri Sesigüzel'in vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Nuri Sesigüzel'e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum."

NURİ SESİGÜZEL KİMDİR?

Nuri Sesigüzel, 1937 yılında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Karaotlak köyünde dünyaya geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı Sesigüzel, çok sayıda filmde de oyunculuk yaptı.

Sesigüzel, bugün sabah saatlerinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement