Yunanistan'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu - Son Dakika
Magazin

Yunanistan'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu

Yunanistan'da botla kaza geçiren Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu. Öte yandan aynı hastanedeki eşi Vuslat Doğan Sabancı da geçen hafta taburcu edilerek, evinde tedavi görmeye başlamıştı.

12.09.2023 22:36  Güncelleme: 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte Yunanistan'da deniz kazası geçirerek ağır yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

TABURCU EDİLDİ

Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte Yunanistan'da geçirdikleri deniz kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu edildi. Aynı hastanedeki eşi Vuslat Doğan Sabancı da geçen hafta taburcu edilerek, evinde tedavi görmeye başlamıştı.

Deniz kazası geçiren Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu

BOTLA KAZA YAPMIŞLARDI

Geçtiğimiz ay, Yunanistan'da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde botla kaza yapmıştı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçenler fark etmiş ve kısa sürede acil müdahalede bulunulmuştu. Çiftin ilk müdahalesi Bodrum'da yapılmıştı. Durumu ağır olan Ali Sabancı ise ambulans uçakla İstanbul'a sevk edilmişti.

Yunanistan\'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu
Kaynak: DHA
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Magazin

Son Dakika Magazin Yunanistan'da deniz kazası geçiren Ali Sabancı hastaneden taburcu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement