Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki bağ herkesi şaşırttı - Son Dakika
Magazin

Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki bağ herkesi şaşırttı

Çukur dizisinde Yamaç karakterini oynayan Aras Bulut İynemli ile meslektaşı Miray Daner'in akraba olduğu ortaya çıktı. Başarılarıyla gündemden düşmeyen iki ünlü ismin kuzen olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

10.02.2021 13:47  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların yıldızı Aras Bulut İynemli ile Miray Daner hakkında az bilinen bir gerçek yıllar sonra gün yüzüne çıktı. İki başarılı oyuncu arasından bağ magazin gündemine bomba gibi düştü.

KUZEN ÇIKTILAR

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Mete' karakteriyle şöhrete kavuşan ve sonrasında yer aldığı çeşitli projelerle ününe ün katan Aras Bulut İynemli ile Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Miray Daner'in kuzen olduğu öğrenildi. Bu gerçeği öğrenen ikilinin sevenleri büyük şaşkınlık yaşadılar.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Yeşim adında ablası ve kendisi gibi oyuncu olan Orçun adında abisi bulunmaktadır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezun oldu ve şimdilerde İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okuyor. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile tanındı.

Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki herkesi şaşırttı

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandıran yakışıklı oyuncu, ardından 2015 yılında "Maral" dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında "İçerde" dizisinde Umut/Mert karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli, şimdilerde Çukur dizisinde başrol oynuyor.

MİRAY DANER KİMDİR?

15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu olan Miray Daner, Güzel sanatlar lisesi müzik bölümünde okudu. Küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye'de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşadı.

Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki herkesi şaşırttı

Ardından 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Papatyam adlı dizide 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu Gonca'yı canlandırdı. 2015'te Medcezir dizisindeki Beren Beylice karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Daner, iki sezon boyunca Vatanım Sensin dizisinde oynadı. Daner son olarak internet dizisi olan Saygı'da rol aldı.

Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki herkesi şaşırttı
Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki bağ herkesi şaşırttı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki bağ herkesi şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Enes: Ohh hayat size güzel.. Yaşayın bu fani dünyayı bakalım nereye kadar.. 0 0 Yanıtla

Advertisement